Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Kár hogy mobilon még a PC portok pl az illusztrált genshin impact sem akar jól működni gamepaddal (másikkal próbáltam) meg mindig össze szerelni szét kapni sem túl kényelmes dolog minden játék előtt és után. És még akkor is zavaró hogy nagyon nem unibody amit a kezemben fogok (nem tudom hogy ez jobb e)
Szerintem inkább érdemes egy jobb emulátoros handheldet venni kínából, ami támogatja a moonlight streaminget/geforce nowt is.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Ezt a ketyerét kb. 5-10 másodperc használatra kész állapotba hozni. Ebből néhány másodperc a telefonra való felhelyezés, és megint néhány másodperc a Bluetooth bekapcsolása (ha éppen ki van kapcsolva amúgy a telefonon). A kontroller bekapcsolását és a kikapcsolását automatikusan elvégzi a kontroller saját maga, mert érzékeli, hogy a rugós mechanizmusa mikor van szét, vagy összehúzva. Komfortra pedig nagyon jó.
Amiben viszont egyetértek, hogy a kontrollertámogatás hit-and-miss mobilon. A cikkben említett CoD pl. bár támogat alapértelmezetten kontrollert, de teljesen őszintén hulladék módon. A menüben ugyanis nem lehet kontival navigálni, illetve az ideális 5-10%-os holtsáv helyett legalább 40% a deadzone a stickeknél (ez a játék hibája, nem a kontié, Xbox Series kontival is ugyanezt csinálja). Ez azt jelenti, hogy a stickkel történő mozgások, forgások jelentős része nem regisztrálódik, és kb. olyan érzés lesz kontival CoDozni, mintha a D-paddal próbálnál meg darabosan forgolózni.
Szerk.: itt van is erről egy nagyon jó videó.
[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
De összességében amúgy egyre jobb a helyzet a támogatás terén, és szerencsére folyamatosan javulni is látszik. Szerintem ehhez az is kellett, hogy jöjjenek olyan cuccok, mint ez a GameSir G8 Plus, ami nem véletlenül népszerű: kipróbáltam, szerintem minőségben feljebb van, mint az én Backbone One-om. Szóval amúgy konkrétan el is gondolkoztam a cserén.
Amúgy nem lehet, hogy a deadzone direkt van így, hogy ne legyen előnyük a kontrolleres játékosoknak?
[ Szerkesztve ]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Érdekes módon nem, mert a játék külön felhívja a figyelmet, hogy mivel kontrollerrel játszom, így szintén külső perifériát használó játékosokkal fogok csak egy matchmakingbe kerülni. Ettől függetlenül röhejesen könnyű(nek érződik) a multi, mert rendszerint ilyen 50 kill, 1-2 halál statjaim voltak.
-
vakablak93
őstag
Pár éve akartam ilyet magam is, akkor még az X2-es modellt.
De állandóan abba futottam én is hogy az app nem működik. Akoriban pedig még abban kellett a játékhoz rendelni.. A genshinnel nem sikerült sajnos működésre bírnom így visszaküldtem.. Akkor is volt már bluetooth és type C csatis verzió ugyanabból, utóbbin nem hiányoztak a csatik.Ha tudnám hogy hajlandó értelmesen működni akkor simán vennék egyet, de inkább nem kíserletezem többet.
Azért a cikket jó volt olvasni, láthatóan nem akar akarnak fejlődni a gamesirnél, cserébe a markolatot átalakították ilyen srég formájúvá.
Szerintem a korábbi jobb volt, ehhez a srég formához ez telefonnal együtt már túl széles, így zavarónak tűnik kissé, aztán lehet tévedek..Ez persze szigorúan szubjektív.
-
Findzs
addikt
11 colos tabot bele lehet rakni fektetve?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Görgős TV-állvány - forgatható tetőlappal, 1 belső polccal, üvegajtóval
- Apple AirPods Pro, hibátlan működés, és hangzás
- ThinkPad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TPMS EL-50448 Auto guminyomás-érzékelő, újratanító RESET-elő eszköz
- ThinkPad T460 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen