Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz KillHates #33336 üzenetére
Igen, a ThinkPad szériát én is sajnálom...
Gyak. a W500 / T500 volt az utolsó olyan TP amit az IBM tervezett de a Lenovo gyártott le.Onnan meg minden új verzióban kivesznek valami fícsőrt mostanra meg már teljesen ki van csontozva... : /
A konzumer széria gyenge anyaghasználata meg úgy általában egy "alap dolog".
Tudod, kapitalizmus, tekerd a mókuskereket, vegyél vásárolj... aztán újra, meg újra és újra...Majd egyszer talán eljutunk oda, hogy ezt is kinövi a piac, mert már meglátják a vásárlók megrendülését és/vagy egy esetleg több gyártó megmozdulását és jön a business classt hesszelő konzumer gépek ideje... de akkor meg az lesz a baj, vita tárgya, hogy minek vegyél Üzletit mikor a Lenovo Ideapad 31514651 rendelkezik magnézium vázzal, meg fém burkolattal, acél zsanérokkal, szerviz ablakokkal, nem TN kijelzővel, ésatöbbi...
Távoli jövő... :")
Amm jól látom, hogy igazából minden Gamer lapos szar (valamiért) ? :"D
Mert folyamat senki sem elégedett azzal ami van, amije van... egyedül talán én nyúltam bele a tutiba mert ilyen szpesölsznóflék, különleges és szerencsés meg OP meg gyártók és forgalmazók által kivételezett ember vagyok...[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ACER 14,1",10.gen.Intel SILVER N6000(4X3,3Ghz) 8-16GB RAM,SSD, jó akku,újszerű
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest