- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
Az oldalom szereplő legkisebb latency-vel bíró trollerek hogyan viszonyulnak Sony DS4-hez, (sima és v2) vezetékes, 1000 Hz polling rate (hidusbf)? Nekem meg az rémlett, hogy hidusbf-vel a ds4 is 2ms körül produkált, de az oldalon nagyon a végén szerepelnek. Itthon amúgy egy nem stick driftelo V2 van extremerate házban, clicky faceplate-val, meg egy moddolt (hall effect sticks + usb c port) nagyon első gen DS4, de szeretném a lehető legalacsonyabb latency-t elerni.
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
válasz Celithrandi #11 üzenetére
A kétezres évek konzoljainak is vezetékes volt még a controllere.
-
Tengri
senior tag
Általában analóg karokat, gombokat, ravaszt cserélnek. Rá kell kérdezni, hogy egyéb javítást is vállalnak-e. Én itt csináltattam. Van HA-s hirdetése is.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
-
agaron
tag
Nekem ez a fajta van. Több tesztet is néztem előtte, meg olvastam redditen pár hosszabb távú használat alapján készült posztot. Nekem bejön, főleg a dokkoló miatt (bár hogy az akku hogy bírja majd az jó kérdés, mert szerintem ha egy ideig nincs bekapcsolva a gépem, és merül, akkor rátölt gépindításkor, de így legalább mindig fel van töltve, ha kell).
Egyébként bedugod és megy, van hozzá szoftver, mert a hátoldalán van egy P1 és P2 gomb, viszont azt sajnos játék közben nem tudod funkcióval ellátni, csak a programból tudsz rá beállítani pár dolgot. Érzésre nekem Xbox kontroller kellett, mert azon szocializálódtam, azt hozza. Nem érződik olcsónak, vagy hogy szétesik a kezemben.
Ahogy láttam úgy generál jónak tartják a 8BitDo kontrollereket, ezért is mertem berendelni, illetve mivel az előző kontrollerem elkezdett driftelni, így felültem a HE vonalra, meglátjuk. Alin néha van rá egész jó akció, én is valahogy bőven 20 alatt vettem.Steam Deck | PC | PS5
-
Tengri
senior tag
Pár nap múlva fog megérkezni egy GameSir G7 HE hozzám (az interneten ódákat zengett SE utódja) ha gondolod írok róla pár sort.
Nálad ami leszűkíti a lehetőségeket az a Hall Effectes szimmetrikus analóg stickek. Szép lassan ott is nőni fog a választék, de egyelőre még nem nagy a kínálat.
Van 8BitDo termékem otthon és tökéletesen működik. A 4. hozzászólásban a fórumtárs leírja, hogy neki is egy 8BitDo (Ultimate) kontrollere van, szerintem nyugodtan megkérdezheted, hogy milyen tapasztalatai vannak vele."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
-
Tengri
senior tag
A GameSir kontrollerek az egyik legjobb ár/érték arányú kontrollerek. Nem kell attól félni, hogy gagyi. Ugyanez mondható el a 8BitDo-ról is. Ezekről a konkrét típusokról amiket leírtam neked nincs saját tapasztalatom, de jó visszajelzéseket írnak a nemzetközi oldalakon róla.
A zöld manós boltban a 8BitDo Pro 2 4,8 pontot kapott a vásárlói értékelések alapján (persze ebből végleges következtetést nem lehet levonni) de ha nem jönne be akkor 30 napon belül visszaküldöd.
A GameSir T3 Pro-t még itthon nem lehet kapni (idén augusztusban jelent meg) viszont az előző hozzászólásomban a linken keresztül meg tudod venni, ha nagyon sürgős (Van kupon is hozzá az oldalon és azzal 26400 Ft, bár én egy picit "fázom" az ilyen oldalakon történő vásárlásoknál egy esetleg felmerülő garanciáztatás miatt)."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Létezik. A 8BitDo Pro 2 szimmetrikus Hall Effect Stickes és wireless.
Illetve a Gamesir T3 Pro
[link]"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
ripla
addikt
Létezik olyan minőségi Hall kontroller, amelyik kompatibilis a PC-vel, vezeték NÉLKÜLI, és szimmetrikus az analóg karok elhelyezése?
Perpill egy PS5 kontrollert használok PC-hez, de van néhány játék amelyik nem ismeri fel. -
Celithrandi
addikt
ez tetszik "A Fusion 4 Pro egy alap Xbox-kontrollerhez mérve így is jóval több funkcióval bír, és ezért cserébe mindössze a kábeles kiszerelést kell elfogadni objektív hátrányként" Tehát cserébe vissza kell utazni a 80-ad évekbe.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Tengri
senior tag
Olvastam a G@mek@pocs oldalon a hozzászólásod a PDP Victrix Gambit kontrollerről.
Mielőtt kukáznád én a helyedben megpróbálnám javítattni. A HA-n is vannak hirdetők akik kontrollereket is javítanak. Én is az egyiknél javítattam 2 db kontrollert illetve rakattam bele HE sticket.
A Razer Wolverine v3 TE jó kontroller a GameSir G7 SE hez hasonlóan ajánlják de árban azért más kategória. Idén augusztusban jelent meg a GameSir G7 HE és mégjobb lett mint a tavaly nyáron megjelent G7 SE. A késleltetése az egyik legjobb a kontrollerek között. Árban 20k környékén van."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Sakee
csendes tag
nekem pl Kaleid flux van, színes szagos membrános gombos hallos . Viszont nem jön be a hall jeladós analóg kar, Sajnos a Victrix pro jobb ravasza behalt,pedig eddigi legjobb kontim volt ( volt nekem razerem x360-on is már, fizikailag állítható erősségű analógokkal) , most egy Razer Volverine V3 TE-t küld cimbi mert megteheti , kiváncsi vagyok rá az milyen lesz. Amúgy igen a G7Se nek van nagy híre. Jogos. ( nekem a kaleid is 18volt akicósan, s amellett hogy nem jön be érzésre rohadtul precízebb amúgy a hallos kar)
Sakee
-
Tengri
senior tag
A kontroller témában van egy összefoglaló/összehasonlító oldal akit esetleg érdekel:
[link]
Elég gyakran frissítik az oldalt."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Ár/érték bajnoknak jelenleg a GameSir G7-SE kontrollert mondják. Ugyanúgy Hall Effect stickes és licenszelt XBOX kontroller (persze PC-hez is jó). Vezetékes, mint a Fusion Pro 4 és itthon is kapható.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
válasz YellowFlash #3 üzenetére
Sajnos konzolosoknak (Xbox, PS5) nem opció a Flydigi Vader 4 pro. Van a világhálón olyan videó, hogy mayflash magic x adapterrel működik Xbox series X-en is de, mint később kiderült hogy fake volt. Amint lesz hazai forgalmazónál XBOX kompatibilis (ha csinálnak egyáltalán olyat) akkor benevezek egyre de addig felejtős a Vader 4 pro.
Persze PC-hez nagyszerű lehet, ott csak a hazai beszerezhetőség és a garanciáztatás a probléma."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
agaron
tag
Köszi a tesztet! Én 8BitDo Ultimate Wireless mellett döntöttem, mikor akciós volt és az előző már meredeken driftelt, eddig az is bejön.
Steam Deck | PC | PS5
-
YellowFlash
aktív tag
Nemrég vettem Aliról egy Vader 4 Pro-t. Mindent ver jelenleg a piacon.
They don't know... PepeLaugh
-
Tengri
senior tag
Az Árukereső-n jelenleg a legolcsóbb ára 23992 Ft.
-
zzola
titán
27e-ért még vállalható lenne, de gyanítom idehaza lesz majd 35-40e között az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Path of Exile 2
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest