Új hozzászólás Aktív témák

  • Crucio

    aktív tag

    Korábbi hozzászólásom.
    Van egy HyperX Cloud Alpha (65 ohm), illetve egy Superlux 662B (32 ohm) fejhallgatóm, ezekhez szeretnék venni egy külső hangkártyát. Főleg az Alpha-hoz.

    Röviden:
    - max 20 ezer
    - belföldi & külföldi rendelés is játszik
    - E10K Olympus 2 szintjét nagyjából üsse meg
    - HyperX Cloud Alpha-val használnám
    - nem baj, ha hordozható, de nem is elvárás
    - kezeljen mikrofont
    Amikkel használnám:
    - Dell Latitude 5591
    - PS4

    Hosszan:
    Amióta az előző hozzászólásom írtam volt lehetőségem kipróbálni egy FiiO E10K Olympus2-t és a tabletemhez (Samsung SM-T585) képest minimális volt vele az előrelépés, ami csalódás. A laptopomhoz képest így is ég és föld. Ezek szerint vagy ebben a fejhallgatóban van ennyi, vagy a füleimben? :D Hozzátéve, hogy a magát vájtfülűnek valló munkatársam szerint sem volt érdemi különbség a tabletem és a hangkártyája (FiiO E10K O2) között.
    Ettől függetlenül kényelmesebb lenne gépről hallgatni munka közben a zenét, mint tabletről, de ennek tudatában viszont már nem adnék ki ennyit a hangkártyáért és már nem is olyan sürgős, mert egyébként jól elvagyok tabletről. Olcsóbban van valami, ami nagyjából hozza az E10K szintjét vagy esetleg le is hagyja? Nem muszáj belföldön vásárolnom, most már tudok várni. Elvárás csupán az, hogy kb E10K szintjét hozza, minél kiegyensúlyozottabb karakterisztikával, mert mindent hallgatok (Daft Punk-Max Richter-Metallica-Rock balladák-minden) és tudjon mikrofont. (Amit az E10K nem tud.)
    Továbbra is kérdés részemről, hogy hogyan viszonyul a SoundBlaster E1 az E10K-hoz?
    Van amúgy bármilyen hely Budapesten, ahol ezeket ki tudnám próbálni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák