Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz .DLL #54169 üzenetére

    Eszemben sincs szutyok hangerőszab-IC-vel hazavágni a minőséget! Szabályozható kimenetre tényleg ekkora lenne az igény? Én nem gondoltam, hogy teszek rá. Két fix RCA kimenetre gondoltam, eltérő OPÁ-val és hangkarakterrel. USB nem lesz, mert túl gyorsan fejlődnek a modern vevők, túl összetettek és túl olcsóak. Lesz 2 koax és egy optika. Távirányítót meg pláne nem tervezek beletenni. Majd talán egyszer, ha már sokat játszottam vele. Egyelőre semmi tapasztalatom, és nem adok ki olyat a kezemből, amiről nem tudom pontosan, hogy micsoda. :)

    remlélem a júzer visszajelzéseket jó néven veszi a mester.
    Sőt! :R

    Tulku: A DACtron3 pl. 160mA-t eszik és lead 2x10mA-t így. Ha több kell, akkor emelkedik csak a fogyasztása. Ezt egy telefonnak is el kell bírnia min. 5 órán át, a saját fogyasztásán felül.

    ZiD: Bár nem hallottam, de amiket ismerősök mondtak róla - és felépítése alapján is egyértelműen - a Drogonfly Black nem mérhető a linkelt 28 ezres asztali cucchoz.

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák