Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz #16820480 #53034 üzenetére

    Például ennél a Vero 2-nél szaggat a hang, akármit csinálok, valószínűleg nem elég erős neki a CPU, hogy USB-n tolja ki a hangot. És ez igaz lehet androidos médiadobozoknál is, egy középkategóriás telefonon is hasonló (nagatív) tapasztalatom volt, hiába látta a külső DAC-ot, de élvezhetetlen volt a hang USB-n.

    Én eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam Androidos kütyü + (külső táppal megtámogatott) USB-s DAC/hangkártya viszonylatban. Ami azt illeti, a mostani Androidos TV box-okhoz képest gyenge Raspberry Pi 2-vel sem (OSMC-vel használtam és USB-n rákötött régi Creative SB Extigy-vel, ezt váltotta egy droidos box, amelyik tud optikai hangkimenetet); de az itthoni droidos kütyük (Nexus 7 1st gen, Moto X 1st gen, Beelink Mini MX ver. 1 (1 GB RAM-os változat)) egyike sem produkált ilyet.

    Ezt nyilván nem ellenvetésnek szánom. Jó lenne egyszer összeírni a pozitív és negatív tapasztalatokat ilyen téren. :)

    Polllen:

    eddigi saját tapasztalatok:

    Nexus 7 1st gen (SlimKat 4.4, HibyMusic, noname OTG kábel + Klotz USB + Presenter 2/kisDAC kártya vagy Steinberg UR12) - oké.

    Motorola Moto X 1st gen (XT1052: gyári 5.1 + JetAudio app, noname OTG kábel + Klotz USB + Presenter 2/kisDAC kártya vagy Steinberg UR12) - oké. Ugyanígy oké SMSL Q5 Pro-val is (itt azt hiszem, a gyári Motorola micro USB kábelt használtam az OTG kábel és a Q5 Pro között).

    Motorola Moto G3 (XT1541, gyári 6.0 + JetAudio app, - noname OTG kábel + Klotz USB + Presenter 2/kisDAC kártya) - oké.

    Beelink Mini MX (1 GB RAM/8 GB ROM, Amlogic quad core SoC, gyári 5.1 + droidos Kodi app, noname nyomtatókábel + Creative SB Extigy/SMSL Q5 Pro) - itt volt, hogy egyik bekapcsolásnál nem ismerte fel, hogy rá van dugva az Extigy, de ennek két oka is lehet: az Extigy-nek nincs igazi Linux-támogatása, másrészt kínai gyártó, kínai OS.

    Raspberry Pi 2 Model B (OSMC, noname nyomtatókábel + Creative SB Extigy) - oké.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák