Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    válasz .DLL #52933 üzenetére

    Röviden összefoglalva csak annyi, hogy mögötted semmit sem érnek az ilyen kanapé, fotel, vastag párnák, vastag pléd, függöny-szerű stb, dolgok.

    A legutóbbi változtatással betettem mögém egy vékony, "majdnem szétesik" szekrényt, amiben / amin alig van valami. 6 db kisebb-nagyobb polccal rendelkezik és 3 nagyobb zárt rész van benne, szóval nem szimmetrikus elrendezésű. A szekrény körül csupasz fal lett, a kanapé meg minden ment máshova. A hangban minden tartomány javult. A basszus megfogottabb, tisztább, kivehetőbb, most már a legdurvább számokban sincs nagyobb gond vele - 100Hz fölött tisztult a legnagyobbat. A közép nyugodtabb lett és feltűnt pár újabb hang a kisebb maszkolás miatt. A magasok is csökkentek és több részlet bújt ki emiatt.

    Amit még tervezek, hogy az előttem lévő falra teszek diffúzort vagy elnyelő az első visszaverődési pont miatt. Oldalt nincs visszaverődési pontom. Hátulra a szekrény mellé még egy-két helyre elnyelőt, hogy ne csak diffúzor legyen. Talán egy darab basszus csapda belefér még, de nincs már olyan maszkolás, hogy eltűnik a basszusgitár a számból más hangok miatt vagy erősödik nagy mértékben, szóval elég jó lehet a helyzet. Azért haladok ilyen lassan, mert ingyen vagyis lehetőleg minél olcsóbban akarok kijönni és sokat gondolkozok, hogy mi legyen :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák