Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz #16820480 #52045 üzenetére

    Hát a torzítást nem erősítheti jobban, mint a jelet. Egyébként az a lényeg, hogy egy erősítő nem terheli annyira a fejhallgatókimenetet, mint egy fejhallgató, így kisebb a telefon torzítása, ha erősítőt kötsz rá.

    mandras81: Csak abban az esetben jobb a dedikált vonalkimenet, ha az létezik. Amelyik készüléken nincs, annak meg meg kell hallgatni a fejeskimenetét erősítőről. teljesen vegyes a felhozatal, de hát hifit amúgy sem veszünk meghallgatás nélkül, igaz-e. :)

    A Q1-et amúgy most hallottam fejhallgatóval terhelve: szerintem felejtős. Szól-szól, de minek. Nem tudtam élvezni, csak úgy szólt. Külső erősítővel ettől még lehet használható, ki kell próbálni.
    Hogy áráért van-e jobb, ahhoz nem tudok hozzászólni, de ha nem szempont a hordozhatóság, akkor pl. az FX Audio DAC-X6 sokkal jobb. Külső erősítővel pedig már élvezhető is, de hosszútávon (több óra) szerintem nagyon fárasztó lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák