Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    Logilink Hi-Fi USB DAC Amplifier UA0211 (M-Audio Super DAC, Syba UAU07A)

    Elég sok meglepetést okozott ez a cucc. A hozzá adott rca kábel egy teljesen normális, Choseal márkájú darab (máshonnan már ismerem), ezt nem szükséges azonnal cserélni. Üde színfolt a 100 forintos, béna hangú, cérna vastagságú tengerben, ami lenni szokott. Táp is akad (a Super DAC-hoz pl. nem jár tudtommal), 12V/2A. Használni nem muszáj, működik csak usb-ről is, viszont a táp egyértelműen dob a hangján, kicsit töketlenebb nélküle. Ezeken kívül még használati útmutató és driver cd (nem sok mindenre jó) van a dobozban.

    Mivel baromi rutinos vagyok, ezért driverből (a cd-n, illetve az M-Audio és Syba honlapján lévő ősrégi) rögtön a Schiit féle Gen 2-val nyitottam, ez teljesen hibátlanul működik Win 10 alatt is.

    A gyakran felmerülő, talán 2 legfontosabb igényt kielégíti. Kapcsolóval lehet váltani a füles és a vonal kimenet közt (szóval mindig minden maradhat bedugva), a poti utóbbi hangerejét is állítja. IEM teszten átment, nem zajos, nem sistereg hallhatóan. A poti kb. 3/4 állásánál azért már valami van, de azt a hangerőt normális ember már egyébként se bírná. Ha esetleg valaki nem tudná, akkor a szuper érzékény, baromi alacsony impedanciás fülhallgatók még az igen drága cuccokon is ki tudnak fogni ilyen téren.

    A füles erősítő jó erőben van, ésszerű keretek közt bármivel neki lehet menni. Az ilyesmi áru dac/amp kombókat keresőknél megforduló fülesekkel egész biztosan megbírkózik vidáman.
    És végül a lényeg, a hangja. Nagyon megnyerő. Kifejezetten harapósak a mélyek, oda tud csapni rendesen. A közepe szerencsére nincs háttérbe szorítva. Nem visít, nem vonyít, újabb piros pont. Térben kifejezetten ügyesen rendezkedik, viszonylag széles és mély is. Nem sok ideje hallgatom, de végig olyan érzésem van, hogy valahogy így kell szólni egy 30k körüli cuccnak. Egységes, nem bántó, áráért a részletessége is bőven jó, bucira veri az alaplapi megoldásokat, de pl. az X-Fi HD, Fiio E10k, Xonar U7 se ellenfél. Igazán jó kis tartalék dac lesz a SB Play helyett nekem, ezért vettem, nem mindennapi használatra. Részemről nagyon ajánlott, bekerül a téma összefoglalóban lévő listámba is.

    Amazonról kb. 27-ért lehet most hozzájutni, itthon pedig itt találtam legolcsóbban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák