Új hozzászólás Aktív témák

  • matyi94

    senior tag

    Meg mielott valaki a torkomnak esne, en nem azt mondom, hogy az a kinai xmos alapu cucc egy uber alles. Azonban en maig nem talalkoztam a 20.000 Ft alatti kategoriaban olyan eszkozzel, amely becsuletes versenytarsa lehetne. Egy stabilizalt kulso tap azonban nagyon sokat dobhat a hangjan. En jelenleg kenyszerbol hasznalom, de minden bizonnyal sokaig meg fogom tartani, mert utazas kozben laptoprol es telefonrol tokeletesen teszi a dolgat. Igazabol ket hatranyat tudnam felhozni: az egyik a driver. Van is meg nincs is, hivatalos is meg nem is. Nekem macen pl. nem mukodik plug and play-ben, de az xmos honlapjarol tokeletes drivert le lehet tolteni. Windowsra viszont csak egy olyat tudtam feltenni, amivel valtozo idokozonkent egy rovid biip hallatszik. Ez elvileg azert van, mert a rendes drivert nem adjak ki akarkinek.
    A masik, mar zavaro problema: az usb nem minden kabellel hajlando normalisan erintkezni. Tekintve pl. a fiio e10 hianyossagait, ezek olyan dolgok, amiket siman elnezek neki a 18.000 Ft-os araert. Az erositett kimenetet hasznalom jelenleg a Grado es a srh-840 hajtasara is. Ezek mellet szereti a Shure se 530-at is.
    Valamikor elviszem egy talalkozora, hogy tobben is ki tudjatok probalni. Mint mondtam, nem kell tole sokat varni, de szerintem elfogadhato a hangminosege.

    Legyen szép napod!

Új hozzászólás Aktív témák