Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz chrisnagy13 #21045 üzenetére

    Igy van, a tuningolt ASUSod nagyon sokkal jobb akár a gyárinál, akár, ahol én kiszálltam. Gratulálok hozzá. :R

    Ha mondjuk egy százassal kerülne többe a mytek,kb annyit érne ahhoz képest. a jól beállítgatott mytek az asushoz képest ivesebb hangú, kevéssé szintetikus hangú készülék, de a mélye jobb az asusnak. ha azonos beállításokkal mentek volna, akkor a különbség még kisebb lenne, főleg simaságban, természetességben. de ettől függetlenül ahhoz az asushoz képest semmiképp nem éri meg az árkülönbözet.

    Nekem meg a vio volt hasonló csalódás. Azt hittem,hogy hűű,milyen állat lesz,de igazából nekem nem tetszett. jól beállítva a Mytek már elég folyékony,hogy ne kelljen részletek kárára megalkudni. Vio mellett az szól,ahogy tudott a 940el szólni. 940et én még ennyire jónak sosem hallottam. hd600hoz,staxhoz nekem a panda, és a champ jobban tetszett - saját forrással.

    Ettől függetlenül láncot kell építeni, nem összevásárolgatni, hangfalas láncnál is bejött.

    Ahogy a múltkor antelop-alac meg a diy+nordost párosok voltak jók,most meg nekem a mytek+panda+stax tetszett jobban,mint a mytek+vio+stax/hd600.

    Kipróbáltuk Berci új erősítőjét. ez a továbbejlesztett változata annak,ami a talin volt. hajrá Berci ;) Azért a közös projekttől sokat várok :)

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák