Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz Mars55 #6030 üzenetére

    "100 és 100s közül pedig ha a 100-at veszem (nyilván az ára miatt) akkor nagyon mellé nyúlok? "

    Könnyen lehet

    Nekem volt x100 és most van x100s ( és sokat járok biciklizni is :D ).

    Nagyon tetszett már az x100 is, de van pár olyan baja, amivel nem tudtam együtt élni:

    1) Az OK gombját elég nehéz benyomni, mert mélyen van. (Pontosabban nem nehéz, de úgy nehéz, hogy ne nyomj be valami mást is ami körülötte van pedig nem péklapát méretű a kezem.). Az X100s-nél ez jobban kiemelkedik, ennél sosem nyomtam be véletlenül mást helyette.

    2) Az EV tárcsa nagyon könnyen eltekeredik. Eleinte azt hittem, csak szokni kell ... és valóban hozzá lehetne szokni, ha csak ezt az egy gépet használnám és állandóan. (De akkor sem biztos, hogy azt szoktam volna meg, hogy ne tekerjem el véletlenül, hanem inkább azt, hogy minden expo előtt ránézzek). Az x100s sosem tekeredett el véletlenül.

    Sokféle gép megfordult már nálam, mindegyiknek volt valami olyan tulajdonsága amit szokni kellett, egyik sem kompromisszummentes és ezek nagyon egyéni dolgok, de én a fenti kettő miatt végül eladtam. Az x100s-ben mindkét említett hibát javították, és kismillió egyéb okból is sokkal jobbnak tartom úgyhogy számomra nem is kérdés, hogy x100 vagy x100s, még akkor sem ha egy x100 ma majdnem fele annyiért megvehető.

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák