Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Parci #2181 üzenetére

    Nem a cég lesz beperelve, hanem előkészületben van egy büntető feljelentés az építő (ügyvezető igazgató) ellen, mivel pechjére az egyik lakó egy ügyész aki az ügylet során sokszor dobott vissza szerződéseket javításra, mert nem felelt meg a törvényeknek. Később derült ki a lakógyűléseken az ügyésznek köszönhetően, hogy több lakóval is törvénytelen szerződéseket kötött. Ráadásul erős a gyanú, hogy lefizette a lakók által felkért szakértőt aki az átadás előtt felmérte a házat és nem talált hibákat.

    A lakást egyébként nem mi vettük, hanem egy barátunk, de végül nem költözött be, annak ellenére, hogy szinte teljesen felszerelt. Ott állt üresen, alig használva (havonta egyszer egy hétvégét volt ott), nem is jöttek elő a gondok. Addig amíg mi nem költöztünk oda...

    A cég meg nem tűnt el teljesen, de nem hajlandó elvégezni a garanciális javításokat. Húzza-halasztja a dolgokat és mindenre kifogásokat talál. Ha azt mondod, hogy hívsz saját szerelőt és benyújtod a számlát, akkor fenyeget és zsarolni próbál, mondván elveszted a garanciát ezzel. Felvettük a kapcsolatot az alvállalkozóival, őket a mai napig nem fizette ki, egyetlen alvállalkozó lett kifizetve, ez a saját testvére.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák