Új hozzászólás Aktív témák

  • centrino

    aktív tag

    Tisztelt Mr Fuji-X!

    Ezúton szeretnék jelentkezni Titkos Társaságába! Természetesen az AF-BK-ról (Anonim Fuji Bolondok Klubja) van szó, az Elit Csoportba (az ún. X-MEN – ek közé) még nem érzem magam elég felkészültnek. Még nem sikerült minden bennem lakozó lehetőséget tökéletesen kiaknáznom és az olyan különleges képességeket is, mint pl. az idő megfagyasztása, visszafordítása, mindenen áthatoló vágási mozdulatok, infralátás stb… még fejlesztenem kell. Őszintén megvallva a sötét éjszakából cikázó villámok segítségével nappali világosság varázslása pedig egy teljesen új világ számomra.

    Elhatározásom töretlen, a szent ISO-blende-záridő hármasságra esküszöm, minden erőmmel ezen képességek fejlesztésén fogok dolgozni.

    Addig is szeretnék az Anonim Fuji Bolondok Klubjához csatlakozni!

    Tudom, tudom a Klub első szabálya: „senkinek egy szót sem a Klubról” és a második szabályt is tökéletesen ismerem, de égi jelnek vettem, hogy rátaláltam a Klubtagok és a Csodálatra Méltó X-MEN-ek kommunikációs csatornájára. (talán a Mennyei Fehér Egyensúlynak lehet hozzá köze)
    Ezen okból osztom meg Itt Önnel Felvételi Kérelmemet!

    Felismertem magamon a Belépés Feltételeit: az elmúlt időszakban kisebb és nagyobb fekete dobozok kezdtek itt-ott megjelenni a házban a Szent „Fuji X” felirattal, , sőt még éjszaka is megjelentek álmaimban. Szóltak hozzám: „Gyűjtsd össze mind! GYŰJTSD ÖSSZE MIND!!!!!”

    Felismertem a jeleket, ezért is szeretnék csatlakozni az Anonim Fuji Bolondok Klub tízlépcsős programjához. A legnehezebb, első lépésen úgy érzem már túl vagyok: beismertem a függőségemet.
    Tudom nem könnyű megteremteni az Egyensúlyt (nem csak a Fehéret) de tudom, ezen Klub a legjobb hely ahol lehetek.

    Természetesen állok elébe a felvételt megelőző próbatételeknek, s elszántságom bizonyítandó, mellékelten küldöm egy saját kezeimmel vázból kitépett Full Frame szenzort, rajta a hiteles ujjlenyomatommal.

    Mielőbbi válaszát a „Pf.:56-1.2” számú postafiókra várom.

    Tisztelettel:
    centrino

Új hozzászólás Aktív témák