Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
válasz
Felesbandi #6 üzenetére
Erre én könnyedén válaszolnék, rengeteg a csaló minden platformon ami CS. Konkrétan a premier úgy halott ahogy van, a versengő része is teljesen kihalt ugyan úgy. Egyedül a Faceit próbálkozik némileg visszaszerezni azt a minimális játékosbázist aki valóban skill-ből szeretne játszani. Véleményem amúgy az, ha a FACEIT nem lenne akkor nem csak félig hanem teljesen halott játékról beszélnénk, pedig ott is van épp elég gond. Én egyébként 20 éve cszek és 24.000-ig jutottam premierben, mivel onnantól csak spinbot triggerbot és a csalás minden variációja van a játékban, teljesen értelmetlen elindítani is egy meccset, mert kb borítékolható mi fog történni. Lehet hogy alacsonyabb rangban ez nem ennyire látványos, de magasabb rankban ez van jelenleg.
-
Shinjike87
aktív tag
Majd ezt is szétcsalják, mint a CS-t. Ha meg jön crossplay, ugyanúgy játszhatatlan lesz, mint a BR mód a konzolon lévő atomerős aim-tól.
[ Szerkesztve ]
-
SwitcX69
junior tag
Az évek alatt elismertem amit a fortnite név alatt csináltak. Mindig képes megújulni valamivel a játék, a BP csomag a crew-nak köszönhetően más játékban is megad csomagot, ami dicséretes. Én nem szerettem építeni, jött és maradt a zero build. Tudom divat mindent leköpni ami megy, de ez egy kivételesen jó játék, abszolút noobként mindig visszatérek egy-egy szimpatikus szezon erejéig. Ez szintén jó lesz, biztos behúz olyanokat akik a közelébe se mentek eddig. Annyira értékelném ha a cod is leragadna egy résznél amit folyamatosan upgradel. Az utóbbi időben látszik valami ilyen irány, sok rész már egy menüből indul. Jó lenne, mert nagy ritkán vennék egy-egy karaktert, de amíg nem tudom tovább vinni, addig esélytelen hogy 12 hónap erejéig bármiért is fizessek. Természetesen nem az újabb részek megvételével van bajom, az ember az ingyenes játékokba bőven tesz úgyis pénzt, ha tetszik neki. Ezt csak úgy itt hagyom, vasárnapi agyalás
-
nanocry
tag
Engem ez a Fortnite stílus kikészít, de attól a gunplay még lehet jó. Jó lenne, ha nem csak nevében lenne ballisztika, hanem a gunplayre is kihat.. Talán úgy lesz összerakva, azt még lehet meg is nézném..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
-
válasz
Felesbandi #4 üzenetére
Játszon vele akkor az aki szerint játszható, én kihagynám köszi
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Háát, ha jó kedvem lett akkor pozitív ugye, nekem az 5v5 körökre osztott fps játékok a kedvenceim, ahol egy körben egy életed van, ezen belül is a bomba lerakós megoldás, de ugye CS2 az unplayable sajna, Valorantból elég volt az 1500 óra fejlövés szimulátor, szóval ez nekem örömhír, nyílván ki kell próbálni, hogy milyen megoldás, recoil, stb de én most bizakodó vagyok
¯\_(ツ)_/¯
-
Tegnap este nagyon jó kedvre derültem ettől a hírtől
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új mód korai változata alig néhány nap múlva már kipróbálható lesz.
- Akciós ventik / Asus TUF 120mm / Be Quiet! / Phanteks PWM
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!