Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz gyuromoj #101771 üzenetére

    a listan levo filmek kozott azert eleg nagy kulonbsegek vannak.

    az oldboy egy drama par eros jelenettel, de pl a rendezotol a Handmaiden szerintem nehezebb film. a Battle Royale egy ifjusagi film, de azert a film annyira nem veres pl egy Legyek ura viszonylataban. a manga mondjuk siman veri az Ichit is.

    az Ichit valaha extremnek mondtak, de igazabol ez megint relativ, a belekkel beboritott szoba nagyon mu, egyebkent meg explicit eroszakra Aja muvei erosebbek.

    Az I saw the devilt meg nem lattam, de erdekesnek tunik, foleg, hogy a Ket novert szerettem. A suicide club nekem nagyon Bnek tunik, mondjuk Sonotol a Tokyo Tribe furcsan zsenialis volt. Btw leiras alapjan hol a Tokyo Gore Police? Á lintérieurt meg nem lattam.

    az Irreversible es a Martyrs ezekhez kepest egy masik vilagban leteznek. mindketto eroteljesen francia muveszfilmes gyokerekkel bir, a Martyrs "mozibejarat" jelenete pedig egy gyonyoru metapoen, meg ha a masodik fele (a bivalyeros kezdes utan) el is laposodik. az Irreversible pedig a legszebb francia muveszfilmes / jatekfilmes hagyomanyokat koveti es egy audiovizualis remekmu aminek egyetlen celja a nezoben a rosszullet keltese (Thomas Bangalter -Daft Punk- zeneje a kiemelt melegbar jelenet alatt ennek egy tokeletes peldaja, ipari techno a szomszed gyarepuletbol pontosan igy hangzik mikozben a rendorok mar tomegoszlatnak a szirenaval... es erre meg jon a filmben a 28Hzs morajlas). Egyebkent az Irreversiblet nem vagyok biztos, hogy latta is a cikk iroja.

    a Szerb filmet meg nem fogom megnezni, bar baratok szerint akik megneztek nagyon amator es nagyon mu.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák