Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Aktív témák
-
b14
senior tag
es valaki olyat nem tudna, hogy PC (szemelyi szamitogep) megirom a progit es atteszem pda-ra a futtathato file-t?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Hi
Kosz a tanacsot, mostmar mincden megvan, ami szamomra szuksegeltetik.
A Java siman futtathato rajta, de nem gondoltam meg plusz nyelvet megtaniulni (ami igazabol nem is tetszik) csak hogy irjak egy sima progit a pocket pc-m re. Bar, ha mar tudok ugy halado szinten porgramozni pascalban, delphiben, c-ben, basicbe (csak quick), akkor nem hiszem, hogy olyan messze allna a java (legalabbis azt gondolom).''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Mennyiert vetted? Csak erdeklodes szinten, nem nagyon akarok befktetni olyanba.
Az OP. rendszer frissites az ilyenen total legalisan megy?
Nem gondolod, hogy rizikos a software rissites (mert mar hallottam olyat, hogy utana az egesz tonkrement). Honnan szettes a PP 2003-at?''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Hello
En azzel tokeletesen tisztaba vagyok, most, hogy belegondolok hulyeseg volt irnom, de nem isgondoltam, itt is, ott is menjen, mert annyira ertek a szmitogephez en is. Egybken arra gondoltam, hogy nem allok neki kulon attanulni, bemagolni a kulonbozonel kulonbozobb fuggvenyeket (pl.: printf = putsl) Az jutott ezembe, hoy sima (ansi) c - ben megirom a prgit es azt gepen builderben leforditom futtathatova es azt kabelen keresztul atrakom pda-ra Szerintem (elmeletben) nem hulyeseg, de lehet, hogy annyira nem ertek hozza hogy ez csak fantaziaban letezhet, gyakorlatban nem.
''Olyat lehet hogy megírom PC -n , kipróbálom emulátorral, lefordítom , és átteszem PDA -ra. De a lefordított változat csak a PDA -n fog menni!'' Ezt tudtam magamtól is.
''lyenre jó a Microsoft Embedded Visual C++ 4.0 pl. + egy Pocket PC 2003 például.'' - Kosz, de annyira nem ertek az egesz c- haz hogy objektum orientáltan (vizuálisan) megtarvezzem az egeszet es az menjen kodban is.
A helyesirasi hibak miatt bocs.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
b14
senior tag
Hi
Mar megint en.
Mindent, ami szamomra ertheto, ertelmes volt megprobaltam.
Mi az a funcio, amivel a PDA-n levo c compileremmel is ertelmezhato, es visszater egy string bizonyos, meghatarozott karakterevel.
Nem ide tartozik: Letezik ra Pascal compiler is?''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest