Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Amolyan tovabbgondolt Surface Duo-nak tunik.
-
K.rob
friss újonc
Ez lesz kapa ható Európában?
-
Knight666
aktív tag
A 16:10 képarány nagyon jó ötlet szerintem is!
Viszont megint elrontják a kameralencse-méretű "pixelhibával". Legalább a kinyitható telefonokról elhagyhatnák ezt, úgy is lehet szelfizni a főkamerával a külső kijelzőn, nem? -
Ganzer
aktív tag
Nekem bejön.
-
Garada
őstag
Meglepően pofás darab, legalább egy merész megvalósítás a 3 részben nyitható fold után
-
roli543
őstag
Ez a telefon baromi jól néz ki
-
toronyhaz
aktív tag
a kagylótelefonokhoz képest szokatlanul széles, a belső 6,3”-es panel 10:16 képarányú ha a telefont a kagylótelefonokhoz hasonló módon nyitják ki. De 16:10-es arányban oldalra is lehet nyitogatni
Most én nem értem ezt? Mi az hogy két irányba lehet nyitni? Egy irányba lehet csak nyitni csak más orientációban fogod nem?!...Ami evidens minden ilyen készüléknél. Nem tudom ezért kérdezem ezt mert életemben még látni sem láttam kinyitható telefont. De nem forog el a kijelző mondjuk egy Samsung foldon ha 90°-ot fordítok rajta? Mert akkor itt ezt látom hypermaxultrapro fícsörnek hogy akárhogy IS tudod használni kinyitva. -
prolad
addikt
Ez egy meglepően használható méret, nem tudom más miért nem csinálja. Lehetne persze nagyobb, 6.3 helyett 7.3-as 16:10-es belső kijelző, de ennél is elég használható marad a szélesség.
91mm széles, az pont a régi időket idézi, amikor még gyártottak nagy kijelzős telefonokat, nem csak a mostani középméretet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tovább játszik a Huawei a hajlítható kijelzőkben rejlő formai lehetőségekkel.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest