Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • zsoika

  addikt

  Szia!
  Igen oda kéne feltenni a kérdéseidet....ott biztos van Marantzos kolléga, aki ismeri a menüjét.

  Egy pár kérdésre azért válaszolnék:
  "TV-re azt hiszem hdmi-vel csatlakozik" Kizárt mert az erősítőnek nincs HDMI csatlokozója.
  Valószínűleg optikai kábbelel (rosszabb esetben RCA, vagy jack).
  A TV -k általában csak sztereó hangot tudnak továbbítani (az LG-k ált. tudnak bitsream átengedést is) és a youtube is ha jól tudom csak sztereó....szóval ne csodálkozz ha csak a 2db front szól.
  A DTS Neo 2:5 A sztereó pcm jelből csinál egy virtuális 5.1-et, egy bizonyos algoritmus alapján.
  Ez az algoritmus határozza meg hogy a sztereó jelből mi hová és milyen hangerővel kerüljön...ezért is szólhat szarul.
  Illetve az erősítődet resetelted, be kellene állítani újra a távolságokat, a csatornánkénti hangerőt, frek.vágást, szóval mindent.
  Ha van eredetileg 5.1-es hangsávval rendelkező filmed akkor azzal teszteld és addig váltogasd a hangzásképeket amíg a dolbynál DD, a DTS nél meg DTS-t nem ír.
  Az erősítőd TV bemenete valószínűleg fixált analóg RCA bemenet ...ezért nem tudod állítani. Meg kéne nézned hogy melyik bemeneted van összekötve a TV -vel és milyen kábellel. Aztán ha ez megvan akkor azt a bemenetet konfigurálni hozzá.
  Elég bonyolultnak tűnik így leírva és hosszú ,de ha ott lenék kb 2 perc az egész . A távsegítség sohasem egyszerű ...sok az ismeretlen tényező.

  wwhy: Azok csak felületi sérülések...ha együtt tudsz élni velük akkor hangban nem okoznak problémát,de későbbi eladásnál sokat veszít így az értékéből a szett...ezt jó ha tudod.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák