Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
A hangulata nagyon bejön, tetszik a tény, hogy nem tolták túl az effekteket, emiatt nincs elviselhetetlen kontraszt a látványvilág alapjául szolgáló borongós sötétséggel.
Kíváncsian várom, hogy kilép-e valaha az EA fázisból.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Low Noise
senior tag
A settinget nem vitték túlzasba, fa, szikla oszt jóvan, mint az opeworld játekok általaban.
-
Montanaxy
aktív tag
Szerintem illik hozzá a komor világ.
-
Segal
veterán
Ha egyelőre csak epicre jön akkor nincs itt semmi látnivaló
Majd ha valódi launcherben is megjelenik, akkor visszatérünk rá, mert maga a játék érdekelne"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
- = Zk = -
félisten
az, hogy lehet ESETLEG még értelmes indoka is van arra, hogy miért nem használ Epic-et, az kizárt, ugye?!
"It will remain exclusive to the Epic Games Store for a “year or so”, after which it will launch for other storefronts. "
csak a szoki.. van idő, megvárjuk[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Anno amikor megjelent a Sztím nem volt gémör aki ne utálta volna főleg a virágbolti körökben, most meg sírtok mert nincs Sztímre.
Hát a világ változik. Ennyi erővel szidhatnátok a többi lancsert is mert még mindig rengeteg game nincs Sztímen.
Nekem soha nem volt azzal gond hogy 5 lancser van a gépen. Azt indítottam el amelyik éppen kell.
Jó is hogy szóltok be kéne húzni az ingyen játékot Epic-en amit ugye a Sztím nem igen adogat.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Segal
veterán
Miért vegyem meg Epicre, ha idővel steamen is kapható lesz? Még ha 1 időben jelenne meg is steamre venném és ennek több oka is van.
Egyrészt a baráti társaságom is ott van, másrészt ott többet kapok a pénzemért, mert 1 centtel sem lesz olcsóbb Epicen annak ellenére hogy egy lepusztultabb launcher.
Ennek ellenére nekem semmi bajom azzal ha te használod. Azzal sincs ha ilyen 911 tipusú ingyen játékokkal meg lehet venni téged kilóra, én viszont megvárom steamre"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Igen, kzárt!
De jó, hogy Te ehhez IS értesz!
-
TESCO-Zsömle
félisten
mert 1 centtel sem lesz olcsóbb Epicen
Ez így ebben a formában féligazság, mert az igaz, hogy centtel nem olcsóbb, de forinttal igen, mert az Epic jelenleg 345-ért váltja az eurót, vagyis egy 60€ játékért steam-en leszurkolsz 23500-at, Epic-en meg 20700.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Segal
veterán
válasz TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Tisztázzunk valamit.
Nem steamen venném, hanem STEAMRE venném.
Vannak jóárasított alternatívák ugye"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wjbhbdux
veterán
válasz TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Epic nem váltja az Eurot, Steamhez hasonlóan ott is ugyanúgy a kiadók állítják be az árakat pénznemenként. Van ami olcsóbb emiatt, de van ami nem.
Ez a Witchfire pl nálunk 14,270 Ft, Euroban meg 36, ami az én bankom mostani számításával 13928 lenne.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Teljesen mind1 hogy milyen típusú egy játék mivel nem mindenki Sztárfákfild-el tolja.
Ha nekem pont az a kettő játék kell amit most adott az Epic akkor spóroltam majdnem 6k-t.
És tudomásom szerint nem mindig noname játékokat ad és nem mindig ilyen olcsó értékben.
De hát te honnan tudnád mit ad ha csak Sztímezel mert a kis "barátaid" ott vannak.
Reméljük ezek nem csak virtuális barátok és számíthatsz majd a segítségükre ha eljön az idő.
Hány éves vagy hogy még mindig a barátaiddal játszol?
De hagy dicsekedjek én is... már többször is betellett a sztím barát listám szóval többször kellett az inaktív "barátaimat" törölgetnem. (akik gondolom közben felnőttek)
Aztán hiába volt 250 virtuál barátom nem nyertem vele semmit az életben.
Szal ja nekem nem szempont a barátlista egyik lancserben sem. PS5-ön is van 2 aktív "ismerősöm" akik egyben a munkatársaim is azt csá.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
- = Zk = -
félisten
az, hogy Te 35 évesen "pajtik" nélküll játszol, vagy csak "2 kolegával", lássuk be, vannak akik IDŐSEBB oder FIATALABB "alanyként" "más idpsebb vagy fiatalabb pajtikkal" játszanak... ugyebár...
ezt csak nem róhatjuk rájuk.... vagy de?!
ahogy azt sem, mert "indokkal" (amit ugye szokás magunkravenni, fellebezni, lehurrogni stb) nemtetszik VALAKINEK egy adott lancser.. cég stb...Te írtál egy kerek cikket a Bethesdáról, (meg arról, hogy megölted Bambit ) 2 napja, amit nemes egyszerűséggel megoldottál annyival a végén "nem lehet hozzászólni".. Pont... vagy egy korábbiban: " Kommentelés kikapcsolva, komolytalan banda. "
igen, valóban az.. most, hogy mondod... kár, hogy nem lehet hozzászólni... jahogy nem véletlenül, igazad van..
de volt egy mondás, nagy öregektől, mai napig szent igazl: "aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha néha jól meg is b.sszák"szeretem a péhát ennyi év után.... másodregek, "érdekes" emberek gyűjtőhelye lett az elmúlt 6200+ napban... minden nap tartogat valamit
hiányoznak az igazi ősrégi tagok, de komolyan.... mihez kezdene ma egy Cizoe, Moonman..... akinek mond bmit is ez a két név...vagy lehet köztünk játnak mégis?!
písz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Low Noise
senior tag
Ezen a régi videón, nagyon jól nézett ki, főleg évekkel ezelött amikor megjelent ez a videó akkor döbbenet volt. [link]
-
válasz - = Zk = - #15 üzenetére
""érdekes" emberek"
Igazán diplomatikus megfogalmazás.
Sajnos ezt nem csak a régen minden jóbb volt érzés mondatja veled szerintem, mert ez ebben az esetben pont így is van.Régen itt egy segítő, empatikus közösség volt, most egy kötekedő, kioktató felhasználó gyűjtő.
Tisztelet a kivételnek, és a régi tagoknak, akik átmentek csak olvasó üzemmódba. -
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #17 üzenetére
" a rutin meg az évek "
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SpazzMaticus
tag
Ja, ha végre az összes apróp#csű EGO "kivitatkozta" itt magát ezen a kétezerötszázhuszonhatodjára is szánalmas dolgon - ráadásul ezen a visszamaradott tízéves hülyegyerek szinten - hogy melyik a "jobb" a sztím vagy az epik, valamint az összes személyeskedésen is túl vagyunk, lehetne esetleg beszélni a játékról is ?
Engem tényleg az érdekelne. És lesz#rom melyik launcher indítja...
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
- = Zk = -
félisten
válasz SpazzMaticus #19 üzenetére
nosza, akkor beszélj... figyelünk... mi érdekel?!
-
wjbhbdux
veterán
válasz SpazzMaticus #19 üzenetére
még tölti az epic a játékaim listáját, jövő szerdára elér a W-ig és akkor kipróbálhatom
/s
-
Sonja
veterán
Amúgy egész szépen is tud ez kinézni. Sajnos ez a roguelike stílus nem az én világom.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
- = Zk = -
félisten
hopp, "Köbjani" tudja, hogy ide posztolgatsz?!
szépen csavarja a konfigodat... mid van?!
-
Sonja
veterán
válasz - = Zk = - #23 üzenetére
Mindig tudja!
Ryzen 7 5800X, 32GB RAM, GeForce GTX 3060 Ti 8GB GDDR6X
Viszont ez DLSS Quality beállítás.
-
- = Zk = -
félisten
Mindig tudja!
az egyetlen, aki megért Téged... valljuk be őszintén... de "engem" se sokan értenek, ha már itt tartunk.... namind1szépen dolgozik 1440p-re a 3060Ti.. hm... DLSS nélkül mennyi lenne?!... ultrában játszod gondolom az a másik fele
-
Sonja
veterán
válasz - = Zk = - #26 üzenetére
Már nincs fent a játék, de ha jól emlékszem, akkor ennek a fele volt DLSS nélkül, natívban. Ultra igen, de a számomra felesleges sallangokat ki szoktam kapcsolni (motion blur, DoF, stb.).
-
C64
őstag
Most vettem meg epicen 8604 Ft-ért.
Állat király gém.Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
wjbhbdux
veterán
Lejár az 1 éves exkluzivitás, Steamen is megjelenik 2 hét múlva.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Görgős TV-állvány - forgatható tetőlappal, 1 belső polccal, üvegajtóval
- Apple AirPods Pro, hibátlan működés, és hangzás
- ThinkPad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TPMS EL-50448 Auto guminyomás-érzékelő, újratanító RESET-elő eszköz
- ThinkPad T460 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen