Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz gigafun #9041 üzenetére

    Ja, azt el is felejtettem, hogy a RES-es kaland nyomán egy szerény összegről benyújtottam a számlát a császáruknak. Próbált csak volna meg nem fizetni, olyan inkasszót nyomtam volna be az udvarnak, hogy még azt a bilit is kiráncigálták volna alóla a végrehajtók, amin őfensége éppen ült(hogy aztán mit kezdtek volna vele, az már az ő dolguk)
    Az igazsághoz tartozik, hogy a Fed bounti zöme már megvolt, és az 1,6k-s is régebbi ügy. De felhívnám a figyelmet az Empire rubrikában terpeszkedő számocskára(úgyhogy a kérdésedre a felelet: nem, annyit nem kerestem. Csak többet) :K
    -

    -

    -
    Azt azért nem hiszem, hogy a top 5%-ban maradnék, mert ez a RES-ezés még monotonabb, mint a kereskedés. Azon kívül, hogy vigyázni kell a kavicsokkal, kb annyi kihívás van benne, mint lefutni egy éti csigát úgy, hogy kaptál 100 méter előnyt. Bőven van idő gondosan kitapogatni a konda pociját, akkurátusan felállítani a lézereket kb 4 centire tőle, és csak ha elsütötted őket, akkor kezd el eszmélni(arra a kis időre meg már minek) Max inkább csak arra kell vigyázni, hogy neked is jusson belőle valami, mert közben 20 másik is az ő hullján kopogtat.
    -
    duvi - tényleg nem tudom, mire lövöldözted el az ágyúgolyókat, én gyak nem is használtam a cannont, és még tovább is maradtam volna, de szokásos figyelmetlenségem okán kilőttem egy clean kondát(a sokadiknál már nem figyeltem, ki gondolta, hogy ott olyan is van)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák