Új hozzászólás Aktív témák

  • BP71

    tag

    Van néhány kérdésem, kérlek, segítsetek. Vetten egy Vipert, gondoltam lövöldözgetek egy kicsit, mert a szállítás egyik helyről a másikra heteken keresztül unalmas tud lenni.

    1. Felszereltem a hajót, de a moduloknál látom, túl sok lett a jóból, 100% fölött vagyok. Hiába állítgatom a modulok prioritását az nem csökken 100% alá, csak ha kikapcsolok valamit. Próbáltam repülés közben, kiszámoltam, hogy mennyit kell (10-12%) más prioritásra állítani, átállítottam, ha bekapcsolom a fegyvereket, akkor is el kezd a számolni visszafele.

    2. A Shield Cell elvileg a pajzs visszatöltésére szolgál, nem? Akkor használat közben miért számol vissza a létfenntartó? Egy külső egységből töltést kapok, nem a hajónak kell az energiát szolgáltatnia.

    3. A kill warrant scanner még soha nem mutatott mást, mint az automata scanner, hiába scannelgetek le minden arra repülőt.

    4. Vállaltam bounty hunting küldetést és egy másikat, amiben 3 kereskedőt kellett volna megtalálnom. Kerestem a Nav beacon-nál, az USS-nél és a RES-nél, mindenhol clean hajók (hiába scanneltem) és elvétve egy-két wanted hajó. A wanted hajókat kilőve nem látom, hogy a feladatban csökkenne a szám, honnan tudom, hogy mikor lövöm ki a jó hajót?

    5. Kilőttem a wanted hajókat, szép lila színben látom őket a feladatok mellett, de az állomásra bedokkolva nem kapok érte pénzt. Honnan tudom, hogy melyik szövetség adott ki ellene körözést?

    Most látom, jó sok kérdésem van. Remélem van türelmetek válaszolni.

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák