Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Peppo #44628 üzenetére

    Én is hallottam róla, ő egy rettenthetetlenségéről, és szerénységéről messze földön híres legendás oroszlánszívű Fed vitéz, aki én vagyok.
    Örömmel hallom, hogy meglátogattál, de máskor a karmád fejlesztése céljából vedd igénybe az adomány modul szolgáltatásait is. Adni jó. Én még soha nem próbáltam, de azt mondják. :K
    Ami pedig a kedves Cutteres versenyzőket illeti, természetesen őket is bármikor szívesen látjuk a fedélzeten, ők hátul a "konyhamalac" feliratú dokkot vehetik igénybe. :)

    Amúgy Heveri és vidéke szerte katasztrofális lett a helyzet. Tegnap még kb egy óra alatt csipegettem össze a lehetséges 20db küldetést, jó zsírosakat, jól elosztva, mára meg teljes lett a csőd, háború háború hátán. A Crimson Heveriben székelő ága egyszerre két felé is hadat visel. Eddig a hivatalos leírásban arról volt szó, hogy egyszerre egy frakció csak egy konfliktusba keveredhet, de a heveri Crimson hadat visel a People's Heveri-vel, és a Paitinában székelő Crimson ellenségével, az Ice storm-al is. Márpedig háborúban eltűnnek a jó küldik.
    Ezek nem értik az ősi Fed bölcsességet, a háborúnál sokkal kifizetődőbb a korrupció... ;)

    duvi - Neked nincs life pass-od?

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák