Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz 4580693 #43879 üzenetére

    Ha már gyűjtöd, akkor szedj ötvenet, mert még egy mérnöknek fognak kelleni. (vagy akár százat is, elvileg lőszer szintetizálásnál is használható)

    Remélem, a hely, amit megadok, jó! Azt hiszem, én is itt voltam annak idején.
    Rendszer: HIP 17403 Bolygó:A4A (koordináták -34.981, -141.413)

    Egy thargoid és sok humán hajó roncsai vannak itt. A thargoid hajó mellett lesznek olyanok, hogy thargoid sensor. Ezek raktérbe felvehető tárgyak, de neked ennek a darabjai kellenek, ezért ezeket szét kell lőni. Akkor lesz belőlük sensor fragment. Ez már material, nem kell neki rendes raktér. Egy darab ugyanúgy hármat ad, mint minden más mati. A szokásos kilépős-belépős móka. Odamész, szétlövöd, összeszeded a darabokat, kilépsz, belépsz, és újra, amíg kell még belőle. (Olykor találni ott simán is sensor fragmentet, akkor persze szedd össze azt is.)
    Van egy bug, hogy a fragment átesik a talajon, és nem lehet összeszedni. Egy haver úgy oldotta meg, hogy a sensort előbb raktérbe pakolta, kicsit odébbvitte, ott kidobta, és úgy lőtte szét. Ilyenkor nem esett át a cucc. De amúgy ha nem vacakolsz ezzel, akkor is tele lehet pakolni a 100-as tárolót max. fél óra alatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák