Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Sziasztok
    Több, mint 5 év után, újra elővenném ED-et :) Anno a mercenary editionba ruháztam be, volt kis röpködés, kamionozás, meteoritbányászat, aztán kb ennyi. Még a kötelékrepülés/bolygófelszín előtt ráuntam, illetve félretettem (mondjuk így) amíg kicsit csiszolódik a dolog.

    Most annyi a problémám, hogy nem nagyon emlékszem a játék mechanikájára, és lehet, hogy szükségem lenne tanácsra, útmutatásra, valakire, aki kicsit fogná a kezem, az elején.
    Ilyesmit értek mechanika alatt, hogy anno a játékhoz rengeteg 3rd party kiegészítő volt, pl árucikk adatbázis, mit honnan mennyiért érdemes vinni. A frakciókkal sem nagyon vagyok tisztában, bár azok már voltak korábban is, csak én nem értem el azt a szintet, hogy foglakozzak vele, vagy nem tudom. Nem emlékszem pontosan.

    Kiegészítőket természetesen megvettem, illetve a Horizons pack megvan, a Commander packot egyelőre hanyagolom. (Jelenleg amúgy akciós bundleben meg lehet kapni, az alapjátékkal, és a Horizons kieggel együtt £8.00 -ért a Steamen)

    DC (miki+fejh) van, joystickel nyomom (TM Airbus) throttle az nincs hozzá sajnos. Ha volna valaki, akinek kedve szottyant egy kis kötöttség nélküli repkedésre, útmutatásra, a nevem a játékban:

    CMDR HUN_VARANGY

    DC: irgum-burgum
    (EliteDangerousHU serverre beléptem, akár folytathatjuk ott is.)

    Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák