Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz pcnet #43201 üzenetére

    Ha be vagy dokkolva, mikor ugrik, akkor tuti visz magaddal téged is. :D Aztán van lehetőséged segíteni neki elhordani az árut, 100k haszonnal tonnánként. Egy bányásznak a jelenlegi állapotokban (Tojás, ill. most már annak a fia is), nem éri meg, ellenben a bányász rendszereben, ha az FC jó vételárat kínál érte, akkor akár meg is érheti, hogy rögtön neki adja el, és ne utazzon vele messzire. Ill. jó lehet még akkor, ha éppen nincs jó eladási pont. Az FC tulajoknak simán belefér pár napig gyűjtögetni, aztán ha tele a raktér, és van jó eladási pont, akkor egyszerre megszabadulni a cucctól. És a bányásznak is jó, mert hasonló, de még akár jobb áron is megszabadulhat a rakománytól, és még kevesebbet is kell utaznia. Bár most, hogy cooldown van az aszteroidákon, ez is változtat az összképen, hiszen ha a bányász lefarmolta a Tojást, akkor addig bőven van ideje elugrani eladni a szajrét, visszamenni a másik Tojásért, és azt is kirámolni.

    Szóval erre szerintem nincs tuti megoldókulcs. Vannak esetek, mikor megérheti a dolog, de érdemes mindig utánaszámolni, hogy idő/pénz arányban melyik megoldással jársz jobban.

    Az viszont tök jó, hogy sokféle megoldás van. És bár sok a troll az FC-k között, sok olyan is van, aki kifejezetten jó ajánlatokat kínál. Pl. fillérekért árul tríciumot, vagy majdnem eladási áron veszi át a gyémántot, és aztán kipakoltatja lelkes fuvarosokkal. Ő maga szerintem alig keres rajta valamit. Van ilyen is, olyan is, észnél kell lenni, mikor egy-egy ajánlatot meglátunk.

    (#43203) Ha összeszedsz tízmilliárdot, és úgy veszed meg, akkor nem lehet nagy baj. Abból kijön maga a FC, kb. minden felszerelés bele, ami kellhet, és pár évnyi fenntartási pénz. Teletankolni fillérekből megvan, utána oda mehetsz vele, ahova csak akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák