Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz duvi #35020 üzenetére

    A Repülési Alapokban leírtak alapján manőverezel harc közben?

    Nem. Basszus nem. A fúvókákat nem használtam, csak néha, landoláskor a pad felett, ha éppen nem jött ki.

    Köszi, azt hiszem így már világos, hogy mit kéne.

    Mondjuk akkor ezt így még meg kell néznem, ajaj. Lehet, hogy nem is jól csináltam, mert a Flight Assist offot külön gombra tettem, mert gondoltam, hogy az kell majd, de úgy, hogy nyomva kell tartani, mert amit láttam belőle kipróbáláskor az ... nem így jött át.
    Basszus nem nyomtam közben fúvókát és nem jöttem rá.
    Azt gondoltam valamilyen típusú lövés elől lehet majd így kitérni ezzel a „billegtetéssel”, nem jött át, hogy ez a súlytalanság a másik az meg nem.

    Ííígy lehet akkor fordulni, aha. Hú, de meg van ez csavarva. Most akkor lehet nem lesz jó, mert egy gombot nyomva kell tartani, hogy lehessen fúvókázni, de a fúvókák is shift-en vannak, tehát kettőt kell nyomva tartani, azt meg már nem tudom veszi e, hogy kettőt tartok nyomva. Mindegy akkor majd duplán nyomom ki-be kapcsolva a Flight Assist-ot. fúvókázás előtt meg után.

    Már ha lesz rá időm, jaj nekem.

    Az a jó, hogy a training-gel kezdtem és simán meg tudtam úgy csinálni, hogy ez ki sem derült. Ha ez egy torrentes letöltés lenne és nem futnék a pénzem után már legalább ötször letöröltem volna lényegében meg nem értés miatt. 3 éve kinn van, érthetetlen miért nincs még mindig hozzá rendes training. Erre nekem magamtól rá kéne jönni, húha, hát lehet hogy rájöttem volna, de pfff hát nem tudom mikor.

Új hozzászólás Aktív témák