Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz bot1978 #35018 üzenetére

    Menjünk sorban. Jó, hogy nem adtad fel a configolást és sikerült belőni az irányítást :K

    Az Eagle valóban jó vadász, de csak a könnyű kategóriában. A komolyabb combat hajók (combat Conda, Corvette, FDL) pillanatok alatt elporlaszthatják. A mozgékonysága tényleg nagy előny, de a komolyabb pajzsokat csak kínkeservvel tudja lehámozni. A pajzsa meg felér egy lakmuszpapírral.

    A Python egy igazi mindenes. A nerfelések miatt valóban lassan fordul, de azért annyira nem vészes. A Repülési Alapokban leírtak alapján manőverezel harc közben? A profi combat manőverezéshez nagyon sok gyakorlatra van szükség. A felsorolt manőverek kombinált használata nem egyszerű dolog :( Persze a sima fordulás lassú, de az alapmanőverekkel nem is lehet harcolni, mert akkor tényleg nem lehet célra fordulni. A lényeg, hogy tartsd meg a Pythont, mert a médium padra ez a legnagyobb hajó, ami dokkolni képes. Pl. outpostokon nincs Large pad, tehát a nagy hajók nem is tudnak ezekre leszállni, ami jelentős hátrány. Szállításkor ha megtámadnak, simán megvédheted magad, mert a sok modulhely jelentősen megnövelheti a védelmét (sok SB) és tűzerejét. Érdemes A-sra fittelni (persze a sensor és a life support itt is marad D-s!) és úgy tesztelni.

    A sok cargonak/passenger cabinnak van értelme, mivel az utasszállítás nagyon jövedelmező és az áruszállítással is szép pénzeket lehet keresni :K

    Hajóeladásnál először MINDIG a modulokat adjuk el külön, illetve a core modulokat a legkisebbekre cseréljük be! Végül a lecsupaszított hajót is eladjuk a maradék modulokkal. Így lényegesen kevesebb a bukta, mivel a külön eladott modulokon nincs veszteség!

    A Fer-de-Lance és a Python látszólag egy kategória, de valójában mégse. A Python (mint fent írtam) egy nagyon jó multifunkciós hajó, ellenben a Fer-de-Lance egy kimondott combat gép.

    A nagy hajóknak van értelme :K Pl. egy engizett Corvettenek vagy Condának még a pajzsát se tudják leszedni a kis vadászok és félelmetes tűzerejük van.

    Kísérő vadászokat csak az alábbi hajók képesek használni:
    Anaconda
    Beluga Liner
    Federal Corvette
    Federal Gunship
    Imperial Cutter
    Keelback
    Type-9 Heavy
    Type-10 Defender

    Csak ezt a három vadászt lehet hangárból indítani:
    Taipan
    Imperial Fighter
    F63 Condor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák