Új hozzászólás Aktív témák

  • to.ca

    tag

    válasz rakkimcer #35008 üzenetére

    Mivel fegyvert nem raksz rá (T7-re nem is érdemes, legfeljebb trollkodni. ;] ), felesleges az 5A-s pajzs, 5D-vel jobban jársz, jóval könnyebb (és olcsóbb) is. Ha megtámadnak, úgyis futni fogsz, úgyhogy az A-s thrusterek kellenek, valamelyik hardpointra esetleg tehetsz shockmine lauchert, az utilitykre pedig mehet heat sink, chaff és point defence. Ezeket később mindet át tudod pakolni komolyabb hajóra is.
    Az ugrótáv fontos, oda kell az A-s fsd. Life supportból bőven elég a D-s, ahogy szenzorból is, a PD ízlés kérdése, D-s is megfelelhet, de ha gyorsan akarsz iszkolni, akkor azért jobb kell.
    Mivel így az energiaigény jóval kevesebb, nem kell A-s PP sem, elég lesz a D-s oda is, megint csak tömegcsökkentés = ugrótáv növekedés, sebesség (és agilitás - már, ha lehet ilyenről beszélni egy T7 esetén :D ), és a pajzs is tovább fogja bírni.
    Ha bányászni kell vele, akkor kell A-s PP, a két 3-as optional slotba mehet a két limpet controller, az egyik 5-ösbe meg a refinery, és 2 db bányászlézert talán még elvisz ez a konfig.
    Hiányzik a konfigból a fuel scoop, vigyázni kell, nehogy bambi nélkül maradj!

    Na, közben Duvi megelőzött, biztos később ebédel. :D

    [ Szerkesztve ]

    load"elite",8,1

Új hozzászólás Aktív témák