Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Cooper911 #30016 üzenetére

    Érezd magad egy életre lekötelezve, külön miattad upgradeltem, és léptem be a bétába, sőt még egy Dolphin-t is vettem a kedvedért. Jó hírem van, lehet rá luxury kabint venni :K

    Sőt, mivel az össz fegyverzet kimerül két vérszegény small HP-ben, még egy "A"-s thrustert is vettem rá, hogy megnézzem mi a végsebesség, mert ilyen védelem mellett az iszkolási együttható döntő lehet. :K Ismét jó hírem van, a 290-es tempó a 406-os boost-al nagyon jónak mondható, ez egy Palin féle varázslattal simán 500 fölé tornázható, márpedig akkor nem is kellenek a fegyverek.

    Amúgy vicces, hogy ez a fickó, akit tegnap legóztam össze, az a kis képen pont úgy néz ki, mint szegény Juhász Jácint a Szegénylegények-ben(érdemes rákattintani a képre, akkor látszik jól) :)

    Meg az is vicces, hogy képváltásnál a szemembe lóg a haja. Lehet, hogy picit túltoltam az onion head-et, és valójában egy puli kutyát raktam össze azzal a karaktergenerátorral? :U

    És ha jobban megnézzük, a XXXI. sz-ban a "hajszálvékony" kifejezés is teljesen más jelentéstartalommal fog bírni. Talán úgy hangzik majd, hogy "hajszálvastag"

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák