Új hozzászólás Aktív témák

  • Yag

    tag

    Szépjóreggelt.
    Tegnaptól számomra is kinyílt az Elit "Térsége" (hátha látta,ismeri valaki a sorozatot/könyvet) csakazértis rendeltem egyet. (köszönet qwe2000) kollegának. és bevallom nagyon meglepődtem, hogy kicsit olyan mint amire számítottam és kicsit nem. Igazából kellemesen csalódtam. Az a kib*szott hatalmas terület és csillag,bolygó, űrállomás és rendszer mennyiség ami van valami beleszédülős azt se tudom merre menjek. Szerintem ez a világ legnagyobb Sandbox játéktere lehet. Napok óta nézem a "tutorial" videókat és olvasom mindazt amit itt leírtatok de meg kell valljam kezdő pilótának még így sem egyszerű lenni. Lehet hogy velem van gond, elvezetek én a való életben mindent csak legyen kereke, de úgy látszik az Űr Zűrösebb egy kicsit. Csak tegnap vagyis ma éjszaka háromszor cseréltem hajót. Vagyis kaptam vissza. Nem tudom ki a hitelező és kitől lízingelem a gépet de biztos kaján vigyorral nézte a bénázásaimat és fogcsikorgatva számolgatta mennyi pénzt dobott ki eddig :) Mindenesetre még kemény tanuló fázisban, igaz túl az első landoláson és felvett küldetés teljesítésén, kitartóan araszolok a naprendszerek közt.
    Már látom szomorú sorsomat a 100 meg száz + beletolt órákkal ...

    Hogy kérdezzek is a kezdők sutaságával, hogy legyen mivel toább bíbelődnöm. A korábbi hajókra felvett küldetések megmaradtak. Olvastam is, látom is. Az egyiket teljesítettem is (wow) de a korábbi küldit hogyan "aktiválom" megint mivel ott már csak olyan gomb van amivel lemondom. Vagy aktív az, csak menjek el a célállomásra ? De akkor hogyan lesz a rakteremben az amit oda kellene vinnem, hiszen most pakoltam ki mondjuk három konténer bányász valamit és elvileg üres a raktér ? Bocs, de próbálom fejben összerakni a játék logikai alapjait, hogy a jövőben mennyire és miként vonatkoztassam "a való életben mit csinálnál" alapelvet. Eltekintve attól, hogy a való életben nem röpködök a naprendszerek közt :))

    Ha ki akarok lépni és másnap folytatni a Zűrködést akkor maradjak egy állomáson a hangárban mentés-kilép vagy leparkolhatok valamelyik aszteroida mellé, hátradöntöm az üléseket és szép álmokat holnapig mintha az autópályán vagy út mellé lehúzódva éjszakára kiveszem a pihenő időmet ? Próbáltam Pausát segélykérni az egyik folyamat puskázása közben, megnéztem megint egy videót hogyan is kell ... mire visszaültem a pilóta fülkébe - gondolom kalózok - céllövöldéztek velem. Pfff.

    “Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)

Új hozzászólás Aktív témák