Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Ez tényleg ennyivel szebb lett, vagy csak ilyen rég játszottam, és nem jól emlékszem? (hogy mennyire rég, arra ékes bizonyíték, hogy a bétában pont ugyanott találtam magam, mint ahol a rendes játékban vagyok)
    Akárhogy is, Bóna Márta erről a képről még akár a holnapi időjárást is gond nélkül meg tudná jósolni :K
    -

    -
    -
    Még csak úgy kb 20 percet turkáltam a bétában, de amit eddig láttam, az nagyon tetszik. :K
    Viszont azon gondolkodom, az új huge fenyítő eszközöket, és új körülményeket melyik hajóval lehet a legjobban hasznosítani. Eddig egyértelműen az Assault ship volt a nyerő, de az úgy jó, ahogy eddig volt, így ott elsőre nem nagyon látok előrelépési lehetőséget(persze az esetleges mérnöki tuningokat leszámítva) Talán az FDL jutott most + lehetőségekhez,dUi szakinak már biztos ott csücsül egy huge MC a gépe orrán. A Corvette, és a konda meg ugye most bajban van, mert elmondásotok szerint pajzs nélkül mindenki iszkol(ezt a technikát tőlem lopták, le kellett volna védetnem, "Fed szájhős manőver" néven) :B Márpedig ezekkel a gályákkal Lipták nénit is max csak akkor érjük utol, ha előtte eldugtuk a járókeretét.
    Arról a Clipper nevű izéről meg még egyáltalán csak beszélni sem vagyok hajlandó :N
    Talán vasárnap este lesz annyi időm, és benézek egy HazRES-be, egyenlőre a jól bevált Assault shippel egy kis taktikanézőbe, aztán majd meglátom.
    -
    -
    Vesa - Ezt a hotast én is inkább csak amolyan érdekességképp említettem meg, megmondom őszintén, nem ismerem, de pofára nem tűnt rossznak. Az ára sztem is igen durva, mondjuk ehhez pedál is van, de akkor is.

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák