Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    Ó végre ez a téma :D
    Félre ne értsetek nem az érvek ütköztetéséért rajongok, hanem a az ilyenkor előkerülő infómorzsákért, amik ilyenkor előkerülnek. Habár most még senki sem rukkolt elő ilyesmivel, de na. Hátha.

    Amúgy én az elején élveztem, hajtott a cél, hogy nekem a legnagyobb legfullosabb, legdrágább, legjobbseggűbb hajó kell. Aztán, hoy ez megvolt már csak az SSL motivál. És így, hogy ebbe rengeteg melót fektetel felmerül bennem a félsz, hogy lesz-e 3., 4. szezon. Én remélem, hogy ez a játék megéri a 10-15 év aktív játékosbázissal rendelkezést (jesszus ez a kifejezés...). Mert biztos vagyok benne, hogy ha a srácok eljutnak az 5-6. évadig, akkor ez a játék hatalmas lesz. A tervek jók, a határidőket eddig tartották, fejlesztő csapat van, hosszútávra terveztek/nek, alapok rendben, hajlamosak halgatni a rajongókra (oké azért kell az ráhatás) és a stílushoz is ragaszkodnak. Attól félek, hogy a hülye módszereikkel a promót illetően elfogják cseszni, nem tudják majd fenntartani az érdeklődést, és elfogy a pénz vagy befuccsol 2 éven belül.

    Több infót osztanék meg a hírlevélben, ennyivel jönnek nekünk azért... (A féltelen rajongásunkat táplálni kéne na) legalább az aktuális érkező patchről, néha egy-két szníkpík a távolabbi tartalmakról. Remélem megéri a 10 évet, mert megérdemelné.

Új hozzászólás Aktív témák