Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz orientcx #22564 üzenetére

    Nekem nincs bajom a stílussal és a játékkal sem, sőt! Viszont kicsit csalódás, hogy egy ekkora univerzumban nem túl sok a változatosság. Most tisztán a felfedezés részéről beszélek, de ott érzésem szerint 10-20 óra játékot követően sok újat már nem fog látni senki, amit egy kihagyott ziccernek érzek, mivel ez a része nem is lenne -lett volna- akkora munka. Üresség alatt azt értem, hogy itt ez a hatalmas világ, de egyrészt kissé kihalt, másrészt nem elég változatos, végeredményebn egy idő után nincs az az érzés, hogy "na még elmegyek a szomszéd rendszerbe is, hátha találok valami érdekeset", mert egy idő után már csak ismétlődnek a korábban látottak.

    A másik amit szívesen látnék, legalább egy alapszintű építkezés és saját flották létrehozásának lehetősége, irnyítása. Nyersanyagok már egyébként is vannak és ha ezt a két fícsört bevezetnék, máris többszáz óra pluszt adna, mert lenne értelme grindelni alkatrészekért és modulokért, amiből aztán építhetünk bázist mondjuk a bolygókon, felszerelhetjük, gondoskodhatunk a védelméreől. Nekem hiányzik, hogy a hajómon kívül nincs mit megvédenem, nem automatizálhatok flottákat pl. a területem védelmére.
    Egy flotta összeállításához szintén sok cél kitűzhető lenne és ezerféle küldetés típust hozna magával, pl. bolygó bombázás és foglalás, komplett rendszerek foglalása, kalóz szektorok kipucolása, ellenséges flották inváziójnak megállítása stb., nem beszélve arról, hogy az igazán nagy csaták lehetőségét is biztosítaná.

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák