Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz duvi #22557 üzenetére

    "Mit szeretnétek jobban? Apránkénti frissítéseket és közben játékot, vagy legyen 3-4 év szünet és majd egyben adjanak oda mindent?"

    Én jobban szeretem az eleve kész játékokat, de nem lenne gond a Frontier megoldásával sem, HA nem kéne évente megvenni újra a játékot. Mondjuk nincs bajom a DLC-kkel, de az alapjáték legyen értelmezhető komplett játékként (pl. Skyrim). Az ED-vel az a gond, hogy az alapjáték egy korai Early Access alfa fázsinak felelt meg, ehhez képest teljes áron véglegesként adták ki pedig nem volt kész -és nincs a mai napig sem-, a tartalommal vannak gondok. Nekem így is nagyon tetszik mert csak nem rég kezdtem, de azért egyre inkább érzem, hogy a lehengerlő grafika és a hatalmas potenciál ellenére a játék eléggé üres, nincs mélysége, kevés a tartalom..
    Szóval korrektebb lett volna Early Access címként egy reális áron kiadni, a frissítésekért pedig nem kérni pénzt. Van 2-3 Early Access játékom ahol a tartalmak ingyen jönnek, van amihez már 2 éve.

    A kérdés az, hogy a Frontier megoldása mennyire működik a játékosok szemében, mert ha lelépnek az unalomtól, akkor tulajdonképpen öngólt rúg a fejlesztő. De biztos nekik sem könnyű, mert kell a bevétel a működéshez, de az Early Access rendszerben is lett volna bevétel, csak korrektebb lett volna szerintem.

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák