Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    Úgy látom, visszajöttek a fittingelős hozzászólások, ez jó :)

    Még a kezdetek kezdetén akadtam bele ebbe a konfigba, amit itt ajánlottak.

    Most hogy végre összekaminoztam a tradercondát, már alig vártam, hogy megépítsem ezt a kicsikét. Korábban még sose volt Vulture-m, harci tapasztalatom (3-4 óra CQC-t leszámítva) nulla.

    El is repültem egy kínai rendszerbe HR 692 / Zindell Gateway.
    Nagy szerencse, hogy pont itt van hazard. RES is, és úgy vettem ki az eddigiekből, hogy harcolni ott a legjobb.

    Ki is próbáltam az új madarat, és azt kell mondjam, hogy ez olyan, mintha egy másik játékkal játszanék. ADRENALINBOMBAAA!!! :D
    Nagyon gyorsan rákaptam az ízére, és most feszegetem a határaimat. Végül úgy látom, hogy 1db dangerous Anacondával még viszonylag könnyen elbánok, viszont ha ugyanez jön wingben, akkor már inkább nyúlcipő. :)

    Ja, és még ennyit szeretnék megmutatni, bár ez csak nekem lesz kedves emlék.
    A harci sebeim az első dangerous conda után, miután a kis ravasz úgy döntött, hogy ha már lelőni nem tud, nekem jön... :O

    Kérdéseim a következők lennének:
    1) ha azt szeretném, hogy a harci tapasztalatimmal együtt a Federation-ös reputációm is nőjjön, ennek mi a legjobb módja? Keressek conflict zone-okat és álljak Federation oldalra? A trader vérem még mindig buzog, és szeretnék egy Federal Corvette majd belátható időn belül :)

    2) A fenti konfig még mindig életképes a legtöbb harci helyzetben, vagy már kicsit "outdated"? Ha tudtok jobbat, akkor szívesen fogadok el tanácsot. Pénz nem számít, a condával most már bármennyit tudok nyomtatni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák