Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Látom, mindenkire rátört az általános téli letargia. A finnek ezekben a sötét téli hónapokban tolnak egy-két hektó vodkát, és probléma megoldva. Nem siránkozni kell, tessék tisztességes magyar emberhez méltóan megfelelő alapossággal berúgni, kellő precizitással összehányni a cipős szekrényt, és békésen álomba szenderülni előszobaszőnyegen, ahogy az ilyenkor dukál(ínyencek előtte még inzultálhatják a családot is) :D .
    Az valóban nehezen lenne vitatható, hogy sok idegesítő dolog akad a játékban(már a kezdetektől fogva), és az is igaz, hogy a horizons a kétségtelenül meglévő újdonsága ellenére sem hozott igazi áttörést, de ennek ellenére egy év után még mindig találok kipróbálandó dolgokat, és még mindig szórakoztat sok minden, mert ennek a világnak HANGULATA van, amiben már csak úgy alapból is jól érzem magam. Ha nincs is időm játszani, akkor is betöltöm(és akkor is csak-csak lopok egy-két percet egy-egy körre) Azt nekem senki ne mondja, hogy most hirtelen egyik pillanatról a másikra élvezhetetlenné vált az egész.
    Az új küldetésrendszerhez nem szólnék hozzá, mert jó ideje már nem csináltam egyet sem(egy galaxis szerte rettegett FEDAK(Fed admirális király) számára az ilyesmi méltóságon alulinak számít :K ), de ha már itt tarunk, én igazából sokkal inkább azt a kategóriát hiányolom, ami jóval összetettebb. Nagyon nagy pénzt hozna, de csak igen sok játékórával lenne abszolválható, akár egy-két hétig is eltartana(mitomén ilyen-olyan adatgyűjtés, ami alapján el lehetne jutni arra a bázisra, ahol meg lehetne szerezni azt a cuccot, amivel stb, stb). Bár az is igaz, hogy amíg még egy sima küldinél is probléma tud lenni, hogy a program beadja végre az aktuálisan arcon verendő kuncsaftot, addig merészség lenne az ilyesmibe belevágni.
    Mindenesetre szerintem az igazi újdonságot egy az ED világára épülő FPS jelentene, de erre egyenlőre sajnos semmi esély nem mutatkozik(ja, és kéretik nem előállni a "bezzeg az SC" kezdetű kupléval, legfeljebb úgy kb majd 3042-ben, amikor majd az talán megvalósul) Addig viszont marad az ED
    De ha már hibákat keresünk, akkor szerintem az ártott a legtöbbet a játéknak, hogy túlságosan könnyű lett a pénzszerzés. Régen igencsak meg kellett dolgozni nemhogy egy Corvette-ért, de még egy A6-os SG-ért is az Asp-ra, aminek aztán nagyon tudtunk örülni. Ma meg hetek kérdése az egész, és emiatt rengeteg játékórát vettek el az újaktól.
    Azokkal a kritikákkal viszont, amik a játék ürességéről panaszkodnak, azokkal tényleg nem tudok mit kezdeni. Tessék tudomásul venni, hogy ez egy ilyen kategória. Itt nem fogják senki kezét, itt mindenkinek magának kell megtalálni a maga helyét. Itt senki ne számítson arra, hogy majd ő maga, egy személyben, mint a galaxis legeslegnagyobb főhőse fogja megmenteni a világot(egyrészt azért, mert ez a személy már én vagyok :K :K :K , másrészt meg ez nem egy ilyen játék) Nekem szerencsém van, nekem pont ez tetszik benne. Én még a Far Cry sorozatot is úgy játszottam, hogy meghagytam az outpost-ok javát, és remekül lehetett mászkálni az ellenséges területeken ugyanolyan függetlenül, mint az ED-ben. Gyűlölöm, hangsúlyoznám gyűlölöm az előre begenerált degenerált jeleneteket, és megírt bárgyú történeteket. Majd én tudom, mit akarok, ez az én dolgom. Számomra a függetlenség, és önállóság a legfontosabb dolgok egyike.
    Az is igaz viszont, hogy a játék mellett szóló érvek mellett az egyik legnyomósabb valóban független az ED-től, és ez a fórum. Itt zajlik az élet, és jó a hangulat(még annak is megvan a maga diszkrét bája, ahogy pl flynth szaki a kétségbeesett "sajtreszelőzéssel" próbálja tompítani a Cutter gyalázatát :DD ), nem is tudom, van-e még egy ilyen élő fórum ezen kívül.
    -
    -
    Sylc - "Kiveve ugye orientx, de o meg ujevkol is belerug az empire frakcio tagjaiba, mert feledtetni akarja az izlesficamat es a sajt reszelo fetiset"
    -
    Az újévi üdvözlőlapomat én semmiképp nem értékelném "belerúgásnak", fogalmazzunk inkább úgy, hogy a Fed bugrisokra jellemző kulturáltan visszafogott stílusban jeleztem a Fed pilóták fölényét a szájhősködés műfajában :K :K :K
    -
    -
    u.i.: bocs a terjedelemért(ezek után már le sem tagadhatom, hogy a Háború és békét is én írtam :U
    u.u.i.: a csempészés továbbra is naaagyon csúúúnya dolog, és csak a rosszkisfiúk csinálnak ilyet, ugye baphomet kolléga??? :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák