Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz Urby66 #20414 üzenetére

    Igen, ez is érdekes dolog.
    Ugye amit fentebb írtam, hogy megteremtik a lehetőséget, de senki sem fogja használni. Ez akkor tudatosult bennem miután kijött a Horizons.

    Halgattam a sok negatív véleményt, amik azok voltak, amik most az enyém, és úgy voltam vele, hogy már maga a bolygóra szállás elég lesz nekem, nem értebb miért hőbörögnek az emberek. Mekkora élmény lesz már leszálni!

    Aztán kijött a kieg. és leszáltam a bolygóra. Kipróbáltam pár dolgot, 3-4 órán át keresgéltem, miközben ugyanazon 20 dolog váltakozva bukkant elém mindig. Megcsináltam néhány küldetést, na persze nem a pénzért, mert az nevetséges volt, inkább csak olyan teszt képpen. Azt hagyjuk, hogy teli volt buggal, mert megértem. Nem ezzel volt a bajom. Hanem azzal, hogy eme pár érdekesség végigfutása után már le se száltam a bolygókra. Adott kb. 3 nap elfoglaltságot, hogy megnézzem, oszt' helló. És itt egy elég nagynak számító featureről beszélünk. Akkor meddig fog tartani egy multicrew vagy SLF? Kipróbálod, és mivel a játék nem ösztönözöz kihívásokkal a használatára, így a roleplayereken kívül senkit nem fog érdekelni. Pedig tényleg fasza dolog, de a játék nem akarja, hogy használd. Hacsak... áh hagyom elmenni a vonatot. :P

Új hozzászólás Aktív témák