Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz Íjász001 #19971 üzenetére

    Mind tudtuk, hogy egyszer eljő ez a nap. De szerintem jobb is lesz így. Mondjuk könnyen beszélek, úgy, hogy én már letudtam...

    Van azonban egy anyagilag is kifizetődő módja a gyors rank farmolásnak. Ezt még Gigafun-tól hallottam, ha jól tévedek, le is vésem ide, talán valakinek hasznos lehet:

    1. Dokkolj egy felszíni állomáson, lehetőleg olyan rendszerben, ahol minnél több a Fed frakció.
    2. Vegyél fel Sentry lövöldözős és - ami a legfontosabb - O. Escape Pod gyüjtögetős Mission of Mercy-ket. Lehetőleg minél többet mindkét fajtából, open/solo váltogatással ez kb. 5 perc.
    3. Ugorj SRV-be és keress tárgyakat védelmező Sentry jeleket a radaron, egy idő után nagyon könnyen azonosítod majd ezeket és teszel különbséget jel és jel között, addig is Sylc képes útmutatója elég korrekt segítség.
    4. Sentryket lődd ki értelemszerűen (nyilván csak wantedeket), az Escape Podokat pedig szedegesd össze. Minél nagyobb raktér a hajón annál nagyobb a farm egyszerre. Ha eléggé belejössz 200-300 OEP-el térsz vissza a felszíni állomásra, ott pedig solo/open váltogatással leadogatod őket, darabját 100-200 ezer Kreditért + 1% körüli rank XP-ért (rangja válogatja).

    Tehát a Sentry gyilkolós küldit csak azért veszed fel, mert mért ne. A Mission of Mercy pedig addig dobálja eléd az EOP-os jeleket, amíg van rá küldetésed, így akármennyit összeszedhetsz. Az ok, amiért több MoM-t kell fölvenned az az, hogy még létezik a bug, miszerint ez a küldetés egyszer csak Failed lesz, hiába van rá mondjuk 5 órád még. Ezzel egy hosszabb, kb. 6 órás expedícióval összeszedsz akár 2-3 rangot és közel 50 millió Kreditet. Persze én most egy legalább 300 tonna férőhellyel rendelkező hajóról beszélek.

    Szóval Íjász ezt nem feltétlen neked címzem, hanem azoknak, akik érdekeltek a témában :D

    Személyes tapasztalat, nekem bevált.

Új hozzászólás Aktív témák