Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz zazoo #19728 üzenetére

    +1 Ugyanez az én meglátásom is. És az elmúlt 3 napban megszerzett 120 millió (120 000 0000 00000 by Sylc :) ) érv is bizonyítja, hogy jól látom a dolgot. :K

    Egy Asp-pel dolgozom, 5A-s thrusterrel 384-et boostol, SC-ből kiszedve, még soha nem tudott rendőr leszkennelni. 4 pip a motorra, amint kilépek normál térbe padlógáz és folyamatos boost. Nagy állomásnál, van, hogy elkezdenek szkennelni, de mindig túl későn, néhány száz méternyire a a bejárattól csak, eddig mindig sikerült beérni, mielőtt végeztek volna. Én is úgy csinálom, hogy bejárat felőli oldalnál ugrok ki, még 7-8 km-nél szépen belövöm az ajtót középre, és utána SR+FAoff+heat sink+gázfröccs és kb. 200-al szépen besodródok az állomásra, a levélbedobó közelében ellövök még egy HS-t, visszakapcsolom az FA-t és kényelmesen dokkolok.

    Arra kell odafigyelni, hogy, ha SC-ben beszól rendőr, akkor ne ugorjunk ki az állomáshoz, mert ilyenkor elég gyakran, a kilépés után azonnal a nyakunkba ugrik, és ez a szitu szinte kivédhetetlen. Ilyenkor szerintem jobb, hagyni, hogy IC-zzen és megverni az IC játékban, vagy hagyni, hogy kiszedjen és végezni vele. Han Solo lőtt először, mi miért ne tennénk ugyanezt? A csajoknak meg még imponál is, ha van egy kis vérdíj az ember fején. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák