Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    Kis észrevétel:
    Most már ugye látom a reputációm, és a rang küldetésemhez szükséges xp-bart is. Érdekes módon a nem rég elért, de azóta azért rádolgozott Lt. Commander rangom 0%-on áll(tehát úgytűnhet nullázták), ellenben az ezer éve elhagyott Serf rangom a birodalomnál 9%-on áll, úgy, hogy hónapok óta nem adtam le IMP bountyt vagy csináltam IMP minor missiont.
    A fenti két tényszerű információból következtetek, hogy itt bugról van szó, mivel az a bár mutat fals adatot, ami éppen változni akarna. Egyébként máshol is olvastam hasonlót, hogy tegnap óta 10 fed küldetés sem emelte a rang %-át.

    A fentiek fényében mégis kíváncsi vagyok, akad-e olyasvalaki, aki nem tapasztalt ilyen problémát és éppen reput húz, mert érdekelne mennyiben változott meg a naval rank húzás menete a köztes mission grindelést illetően. Eddig a Solo/Open cserélgetéssel csináltam kalóz vadász melókat Arexéből Orrerebe, de igazából a neten talált infókkal meg vagyok lőve, melóból meg nem tudok tesztelgetni. Esetleg valaki próbálkozott már?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák