Új hozzászólás Aktív témák

  • gigafun

    senior tag

    Ma végre rendesen felavattam a kondát. :)
    Úgy döntöttem, hogy most ennyi elég a felfedezésből, úgyhogy hazaindultam. Út közben találtam egy jó kis High-tech rendszert, ahol nagyjából felszereltem, aztán irány Munfayl. A következő állomás Fusang volt, ahol beszereztem néhány Burst Laser-t tesztelésre. A helyi RES-en alaposan ki is próbáltam, 10-12 milla erejéig, amit gyorsan rá is költöttem a hajóra. Így kialakult egy egész használható konfig, 8C PP, 8A PD 3 Busrst Laser, 7C Pajzs 7 Shield Boosterrel. Így felszerszámozva tettem egy kis pénzbehajtó körtutat, Diso és Quivira éritésével, és ha már Diso-n voltam felvásároltam mind az 50 tonna Diso Ma Corn-t, amin kerestem még 800k-t.
    Az út vége Munfayl volt, ahol elkezdtem SSS-ekre vadászni. Persze csak az után, hogy megjavítottam a hajót, mivel megint sikerült szórakozottságomban Supercruise-ban kikapcsolni az FSD-t. :C :C :C
    Az első SSS-en kaptam 2 kondát, meg egy Vulture-t, ezt 90% hullal sikerült legyűrni, a másodikban 3 konda jött, a harmadikat otthagytam, épp a végét járta a pajzsom, és nem volt kedvem megint javítani.
    Összességében jól bírta a járgány, de 7 SB ide meg oda, SSS-hez érdemes feldobni 1-2 SCB-t.

Új hozzászólás Aktív témák