Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Mondjuk azért ez jó kis lehúzás.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
lofagi
addikt
Kimaradt egy i betű a címből
esetleg?!Utána megnéztem, H ki írta a cikket.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
.LnB
titán
Árak?
Mondjuk szerintem rizikós fizetni érte, ki tudja, hogy vajon megéli e az igazi megjelenést, ez a játék? Ha nem kapnak rá az emberek, simán kaszálhatják.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hogabesz
aktív tag
Nem értem ezt az “ingyenes” részt. Mitől az? Vagy majd az lesz később csak most lehetőségem van megvenni 10-ért hogy tesztelhessem?
-
GreatL
őstag
Jaj... remélem nem Disney Shitstorm lesz a vége... lásd Multiversus, meg a többi free-to-play cím.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Én tudom. Nem érdemes.
Most a Grounded a téma úgy is náluk. Mókás, mert irl fél a pókoktól.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Low Noise
senior tag
Eltudok képzelni ebből egy olyat ami nem mese, hanem a Death Race film ihletne.
-
savior
őstag
Donald kacsával fogok menni, de ha lesz Dagobert bácsi is, akkor azzal.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
spleenszuru
őstag
Párom és sógorjelölt megvették, nem tudtak ellenállni.
Párom Bell-el nyomul, de a Szörny RT-s Mike és Sullivan unbalanced sz*rok, mint enemy.Sokat ragel rajta amúgy, hogy célegyenesben első helyről kiütik, és 7-8-ra leesik, stb.
Szóval eddig nem vitte túlzásba a játékidőt..Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest