Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz katt777 #9034 üzenetére

    En a 100+10 gyoker osszeszedese utan egyaltalan nem foglalkoztam a gyujtesevel, mert nem erdekelt annal tovabb a tortenet, a +10 nirngyokeret azert alakitottam meregge, mert amikor 100 lett az alkimiam lattam hogy ebbol a novenybol is lehet valamit kotyvasztani, es +5 gyoker ott hever valahol egy taroloban, mondjuk a tegnap is talaltam 2 darabot veletlenul, mert egy kikepzot kerestem, aki a vizben lubickol, azaz a viz alatt.

    Hmh, en csinaltam olyan merget, aminek 3 hatasa volt, de 4 hatasut meg nem.
    Addig meg nem jutottam el a felfedezessel, hogy azt hogyan kell, igaz altalaban csak 2 hozzavalobol kotyvasztok, mert nekem igy is megfelel, 100-as alkimiaval meg mar 1 alapanyagbol is lehet merget csinalni, pl tuz-so = tuzsebzes, vagy ektoplazma = villamsebzes.

    Na,na, nem kell gunyolodni a 125 gyokeren, mert te is csak 42-vel, azaz mostmar csak 40-el gyujtottel tobbet :D
    Meg mint mondtam, nem is erdekel a tovabbiakban a nirngyoker.

    Oghma Infinitum vagy ilyesmi a neve az utolso - 15ik - daedra herceg ajandekanak, egy konyv, ami 3 utat ajanl hogy fejlessz, tolvaj, varazslo, vagy harcos karira lehet gyurni vele.

    Nekem is 110 a penge kepzettsegem - alapbol. Ugyanis talaltam egy olyan csuklyat ami 10-el rontja a kardozast, igy feltettem 2 alkalommal es 110 lett az a kepzettseg.

Új hozzászólás Aktív témák