Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Bendőke #9027 üzenetére

    Igen valoban, azt az amber matrixot asszem en is egy erodben talaltam, a madness ore-ral valoban ugy all a helyzet ahogy lefestetted.

    Visszatertem a valos vilagba, sokkal uditobbnek hat mint a S.I., habar azt is kedveltem, de nem kellett volna ebbe a jatekba vegyitsek.

    Egy fontos kerdes : probalta valamelyikotok, hogy azutan olvassa el a Ogma Infinitum vagy mi a banat a neve, hogy mindenbol 100-on vannak a kepessegei ?
    Tehat ha 100-as a pusztitasod, akkor ha jol ertem 110 lesz belole, engem ez azert erdekel, hogy esetleg nem csokkentene-e a Finger igenyet, ugyanis amikor probaltam a pusztitas kepesseg novelesevel cuccok reven, hiaba volt mondjuk 120 a pusztitasom, a Finger csak 710 pont maradt.
    Asszem azert picitt jol el fogok szorakozni a Fingerrel, a tegnap csinaltam olyan varit hogy +100 a magickara 60 mp-ig, + itokak es magikus cuccok, tutira meglesz a szukseges magicka, es raadasul van 120 welkind kovem is.
    Most ragyurok a vampirizmusra es orgyilkossagra, es meglatogatom a vampirbarlang meg kaloz helyszint.Aztan megterek, kigyogyulok a vampirizmusbol es johet a 9-ek kuldetese.

Új hozzászólás Aktív témák