Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Bendőke #9013 üzenetére

    Konnyeden hozzajutottal a matrixokhoz ? A multkor irtam volt hogy en is talaltam beloluk, kettozott peldanyszamban is, de nem az amberbol. Abbol idaig csak a sisak matrixat talaltam meg.Szoval az amber matrixokat nem tudom merre keressem.
    Madness ore matrixot talaltam : Perfect Madness Bow (20 eletkarositas),Axe , Kesztyu, Labvedo, az utobbi kettobol mar megint talaltam matrixot.
    Most Golden Saint vertet es sisakot kaptam egyy kuldetes soran (jol pofara estem, 127 kilo a cucc baszki).
    Amugy a szellemvaros kuldetesnel kinyirtam egy szellempofat es mit ad Isten, a szellem elejtett egy magikus P.M.Longswordot (20 eletkarositas + 30as sebzes kalapalassal), igy mar ahhoz nem kell matrixot keressek :D
    Kulonben igyekszem beszerezni a S.I.-en hasznalatos cuccokbol is (ruhak, fegyverek, vertek, pajzsok - mar van Golden Saint hosszu,rovidkardom, pajzsom,ijam, a Seducerek reszerol meg valami balta,ij,pajzs).
    Jopofanak tunik az orulethercegno (en ot valasztottam hogy kinyiffantom) ketkezes harci porolye.Vigan csaptam le vele az Order Knightsokat, pedig meg csak 40 a zuzofegyver kepzettsegem.
    Vegre egy olyan dolog, ami marhara bejott - erosen tetszik a Madness Axe, pedig altalaban jobban tetszenek a kardok, de ennek az alakja megragadott (ezzel fogom majd pufolni az ork kikepzomet).

    A kovacsoknal en meg nem tapasztaltam ezeket a jelensegeket.Az is igaz hogy feluletesen olvasom az angol szoveget, mondjuk Shaegorath szavait azert jobban kovettem, mostmar azt sem kell, mert a tegnap fustte valt, es elhuzott valami boldogabb vadaszmezokre :D

Új hozzászólás Aktív témák