Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz GypsFulvus2 #8997 üzenetére

    Köszi a felajánlást, ha oda érünk, szükségem is lesz a tamriel-i lore-val kapcsolatban. Jó ideje nem olvasok in-game könyeket, és vannak fekete lukak:)
    Most azonban a technikai "lore"-t bányászom, landscape/terrain ügyben. Sajna részben 3rd party cuccok, hackolás, henkölés is van a dologban, erre rá kell állni. Pl. a mesh exportnál két opciót három napig vadásztam, sakkoztam, hogy hogy müködnek. Aztán az export kb 4-5 mp... És még ami hátra van... elképzelhető hogy egy Nehrim-kaliberü valamire kell duzzasztani a projektet, de ahogy tanulok a témában, értek meg további dolgokat, biztosan lesz egyszerübb megoldás.

    Katt:

    Ennél jobban nem tudom kihámozni, még mi lehetett ott. Figyelembevéve Gaiar Alata-t az egyetlen fullos "gyári" ayleid épületet, ez annak igy szerintem megfelel. A boltivek ott sem tartottak semmit, noha az is igaz, hogy ott másfélék a boltivek. Ha van ötleted, akkor próbálj nekem dobni egy nagyjábóli kézi rajzot, mi(k)re gondolsz. Összevetve minden ayleid várost, azoknak többé-kevésbé megmaradt részeit, egyéb épitőelem nem létezett/létezik jelenleg.
    Kis hiányérzetem nekem is van, de nem tudok mit kezdeni vele. Ha megnézed, Gaiar Alata is sivár és üres, ugyanakkor mégis "egyben van". Amire még tudok gondolni, hogy ezek a boltiv elemek további épületegységeket foglalhattak magukban/tartottak meg, amelyek netán fából készültek, gondolokitt tetőszerüségekre, balkonokra, lépcsőkre, vagy akár éppen lobogók voltak felaggatva rájuk; ilyesmi érzésem van a szobor előtt látható kétfelé ágazó boltiv szerü valamire. Azok az elemek valóban igy néztek ki akkor is, a CS-beli nevükből, és a maradványokból kisakkoztam, hogy néztek ki. Hogy netán további részeket tartalmazhatott (pl fa elemek, amelyek nyilván ennyi év alat teljesen megsemmisültek), na ez egy jó kérdés, alighanem itt kénytelenek leszünk a magunk kreativitását belevinni.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák