Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz DanielLong #1152 üzenetére

    1. Nemtom' konzolon jatszom hala istennek. :)
    2. Abszolut sehol nem vagy meg 3 ora utan, 30 ora alatt is epp csak kezd kinyilni a vilag. Annyi targyad lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
    3. Minden mukodhet, de valasz egy iranyt. A valasztott fegyvertipusnal maradj kb. es figyeld, hogy skalazodnak. A 4 "sebzesre vonatkozo" stat kozul azt az egyet, vagy kettot fejleszd(vagy harmat, de az ilyen nagyon hibrid dolgokat nem ajanlanam kezdesnek).
    4. Nyilvan. 🤷 De nem csak varazslonak fontos. A jobb spirit summon-ok is sokba kerulnek, meg sok ash is sok fp-be kerul. Az meg nem poen, ha otszor tudod elloni, aztan flaskazni kell.
    5. Ott van rairva minden. Egyedul a pontos sebzeset/effektet nem tudod leolvasni, ahhoz ki kell probalni. De, hogy mire teheted, hogyan lehet hasznalni es mennyi fokuszpontba kerul, az oda van irva(inventory-ban megtalalod mindet, amit valaha felszedtel, kulon lapon vannak).
    6. Barmivel tudsz vedekezni. Arra viszont figyelni kell, hogy egy bicskanak egesz masak a vedelmi ertekei, mint egy pajzsnak(nagy altalanossagban sokkal alacsonyabbak). Ezt a sebzesek melletti oszlopban latod.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák