Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Gianni bazárjában AM2 Athlon X2 4400+ BOX 1 év gar: 8990 ?
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
buherka
addikt
Már anno amikor nekem DFI-m volt, már alíg lehetett kapni 939-es procit. Nekem még jutott egy 3700+-os dobozos San Diego magos. Ment mint az ördög. Ezeket lehetett húzni a legjobban.
Akkor már jöttek ki az Intel 2 magosai.
Ez már vagy 3 éve volt...szóval 939-esből újat ...esetleg gyűjtőtőlOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
-
buherka
addikt
A termék nem található....szóval ez is kamu.
Kérdezd meg Gianni-t...hátha. Lehet, hogy volt valami raktárkisöprés és ott lelt rá, erre a jóságra, de az is lehet, hogy használt, csak vissza van csomizva.
Ha dobozos, akkor lesz hozzá elméletben egy szép nagy alukocka hűtő is.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Kellemes éjszakai műszakot ma is mindenkinek!
Press any key to continue ...
-
buherka
addikt
Nekem is volt 3200-es Athlonom 939-ből. Méghozzá az első szériás Clawhammer magos...jujj, de nagy rakás sz@r volt. Semmit nem lehetett húzni szegénykét.
Valahol még meg is van a szekrény alján(#10454) darál0w ...ha egy 9600GT-t egy szintre akarsz hozni egy 8800GT-vel...akkor azt szénné kell húznod
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10452 üzenetére
régen AMDben utaztam én is.
3800+al kezdtem, majd 5000+x2 és 5400+x2.
a vicc az, h mind ugyanazon az orajelen ment nekem. 3,1Ghzig bírtam őket huzni.
(#10455) Dr.Én nem. neked 939es kell. de hívd fel giannit hátha tud zserezni
én mindig nála vásárolok[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
Szeva tesó...mizu van veled?
Nagyon el vagy tünedezve
(#10459) darál0w ...Nekem ez a San Diego magos jóság volt a legnagyobb, ami volt a deszkába. Még 7600GT-vel nyomtam. Na azt rendesen kitekerte
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Venice magosokat lehetett húzni, mint a dög...azok jók voltak
(#10462) darál0w ...azért most sokan átnyergeltek az AMD-s rendszerekre. Olcsóbb jóval, mint az Intel és azért ezek a 4 magos AMD-k sem gyengék ám.
Mondjuk én is Intel párti vagyok egyenlőre, mert idén lehet hogy összedobok egy Corei5-öt, de ez attól is függ, hogy mekkora gépigényű gammák jönnek ki.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz buherka #10463 üzenetére
3800+ mellett 6600gt, amásik kettő mellett meg nekem is 7600gt pörgött.
szépidők. most meg gyártováltás mindkét hardvernél
(#10465) buherka az vett most AMDt, akinek intel 775öse volt. és persze megint intelt akart, de uj lapot is, mivel a régi kicsi lett volna a quadnak...és látta, h 775öst vesz megint, akkor fejleszteni a későbbiekben nem tudja. az uj i platform meg még elég drága. ezért gondolta ott az AMD szép kis AM3as foglalattal, ami a legujabb, ugye tudja majd fejleszteni és fele annyiba sem kerül mint intelék i platformja
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Nekem egy Galaxy Premium Zalman volt benne amit Gianni-tól vettem. Még valami 30K körül volt, ha jól emlékszem. 1.2ns-os Samu ramok voltak rajta, gyári Zalman hűtővel.
Király kis kártya volt...ritka darabnak számított nagyon.
Még fél év garival adtam el...2 hét múlva írt a srác az eladás után, hogy elégette. Persze tökéletes állapotban adtam el neki. Lefényképezte nekem és a betáp szénné volt rajta égve...hülyéje. Valami ratyi táppal próbálta meghúzni. Vége is lett neki. A szívem vérzett, úgy szerettem azt a kártyát.
Ez volt...[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
na leléptem ,mert fáj a torkom...gyorsan kialszom magambol ezt a Hinit
további jo műszakot
-
buherka
addikt
Igaz, hogy jó áron adtam el neki, mert minimálisat buktam rajta...de az ember így is sajnálja, főleg ha ilyen kotlák béna ember kezébe kerül a cucc, aki secc-perc alatt megöli.
(#10472) darál0w...jó éjt...álmodj székeket
[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
válasz buherka #10470 üzenetére
Azok jófajták voltak a galaxy féle GT-k.
Nekem gigabyte volt, teljesen ref.
Kicsit megtuningoltam, nézd csak meg az órajeleket. A pontszám nem érdekes, mert a quad miatt lett olyan magas[link]Csak sajnos, sokat cserélgettem rajta hűtőt, és ezt megsinylette a gpu.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Vagy a huginak elrakni...főleg, hogy Ő még SocketA-val nyomja...AGP-s 9600Pro-val
Neki is elkékélne egy kis frissítés.
Múltkor elpukkant neki a táp és amíg vettem bele újat, addig odaadtam neki a ThinkPad T500-at.
Szerinted mennyire akarta visszaadni?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Ippen, hogy lecsúsztál a dobogóról...szép kis eredmény. Én nem nagyon huzigáltam. Nekem olyan 3300 pöttyöt csinált a 2006-ban alapórajelen húzott procival.
Én egyszer pasztáztam át, de feleslegesen...met a Galaxy arra nagyon odafigyel. Nem gagyi ragacsot használt, hanem jófélét.
-
buherka
addikt
Most a Sims 3 miatt van kiakadva, mert azt nagyon nyomná és a 9600Pro-n totál diavetítés az egész.
He nem lett volna inszalag szakadása nyáron, akkor nem lenne gond, mert akkor úgy is edzésre járna minden nap...de így otthon kuksol. Szétunja a fejétKülönbség az van a kettő közt...nem is kicsi.
Az asztali gépet, meg már nem is említem.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
na én lépek alukálni, további szép jó éjszakát
majd holnapWOT: kissio
-
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #10486 üzenetére
Ismerős a szitu...mondjuk én nem vagyok rágyógyulva a 720p-re. Jó nekem a DivX is
Néha-néha lerántok egy-egy 720p-s filmet, de ritka eset.Most havernak szedtem le egy 1080p-s jóságot. Csak 29Gb volt...
Ki akarja próbálni a 109cm-es FullHD-s Panasonic TV-jét.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt Mindekinek
Pulsar igy van, hétvégét pihennéssel töltöm én is főleg, aztán jövö héten be indittom az agy tekervényeim oszt 123%-on terhelem a légüres teret a fejemben
Buher Hugidnak mi elöbbi gyógyulást, tudom milyen rossz otthon kuksolni
azért a diavetitésből már kinőtt szerintem[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #10488 üzenetére
Hát igen...1Mbit-el kemény lenne lehúzni egy 1080p-s HD filmet. De talán "lassú víz partot mos"
(#10489) j0k3r! ... animációs filmeknél Wall-e vagy ilyesminél valóban szembetűnő a különbség, de pl egy vígjátékot, vagy egy thrillert, krimit vígan megnézek DivX-ben. Nekem már a történet számít és a film mondandója, már nem izgat hogy hiper-szuper minőség legyen.
Lehet egy film tuti minőség ha a történet egy lókakát nem ér...[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
kösz tesó átadom...
Már noszogatom, hogy járjon edzésre. mert lassan lejár a 8 hónap pihenő, mert ennyit mondtak a dokik, a műtét után.
Rettentő nagy kiesés ez neki. Országos szinten a húgomék kézilabdában csoportelsők voltak serdülőben. Nem egyszer volt, hogy MB2-es női kézilabdacsapatot levertek. Eszméletlen jól nyomják.
Nem akarom, hogy abbahagyja...nehéz lesz most neki felzárkózniaOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
válasz buherka #10496 üzenetére
Nekem is amikor meg mütötték mind a két lában egyszerre akkor első kérdésem az volt a dokihoz hogy mikor focizhatok....válasz fél év legalább....
nagyon nehéz lesz vissza kerülni a megszokott ritmusba, de ha nagyon akar akkor sikerülni fog, persze biztatás is kell hozzá szerintem
akkor tényleg nagyon jók,csak igy tovább....
anno mutterom is kézilabdázott, többször is nyertek bajnokságot, de az már rég voltWOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Suzuki topik
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest