Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozzer14
csendes tag
válasz Nicole900209 #1985 üzenetére
Szia. Nekem van egy ilyenem néhány napja. Firmware-t rögtön frissítettem rajta mielőtt használni kezdtem. Teljesen jó kis olvasó 19.900 most a tescoban. Szabadban tökéletesen lehet rajta olvasni, jól látszik, mivel e-ink technologiás. Formátumokkal elég jól elboldogul. A PDF-et természetesen rosszul tördeli mint a legtöbb ilyen kütyü, de a többivel nem volt gond. Van 1 Kindle 3-asom is amellé vettük, hogy legyen 2 a családban, ha egyszerre olvasunk. A gombjai kicsit nehezebben érintkeznek, mint a Kindle-nél, de ennyi pénzért teljesen rendben van szerintem.
-
mozzer14
csendes tag
válasz mozzer14 #2020 üzenetére
Na szóval akkor a Prestigio 3464B-ről. Van egy Kindle 3-asom is. Azzal összehasonlítva: ez vékonyabb, kb hasonló minőségű a kijelző, egy kicsit mintha lassabban váltana lapozáskor oldalt, de nem zavaró. Zenét ezzel is lehet hallgatni, normálisabban mint a Kindle-vel, de 2,5-es jack csatlakozós, szóval kell egy konverter 1-2 száz forintért. Micro SD-vel bővíthatő a Kindle nem. A gombja kevésbé érzékenyek, mint a Kindle-nek, de hamar meg lehet szokni, hogy mennyire kell megnyomni. Ami még tetszik, hogy a könytár struktúra szerinti rendezést kapásból megtartja, szóval nem kell hülyéskedni a rendezéskor, ugyanazt látod, mint amilyen elrendezésbe bepakoltad. Az akksi az a szokásos e-ink, szóval nem fogod lemeríteni 2 nap alatt Nekem bejött ennyiért. Mivel a firmware-t rögtön frissítettem, nem tudom az eredeti mennyivel volt butább. Talán javítások lehetnek, mert pl olvastam, hogy volt akinek baja volt az epub formátum kezeléssel. Nekem eddig nem volt ilyen zűröm. Epub, Mobi, TXT, HTML ment. PDF is ment, de azt ugye néha rosszul tördeli, de ez nem ennek a típusnak a hibája. Wifi nincs benne, csak USB-n tudod pakolászni a könyvekkel. (A Kindle-ben van WIFI, és a Wayteq-ben is.) Betűméret állítható, lap elforgatható fekvőre. Olvasni jó rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Samsung Galaxy tab A 6
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S8+ 5G 128GB, Garancia 2026.04.16ig, Samsung billentyűzetes tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest